Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolerioza u psa pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam mój owczarek niemiecki miał kleszcza i zaraził się tą chorobą dostał zastrzyki i glukozę nic nie je 4 dzień co mu podać mogę i co zrobić żeby chciał jeść nawet połyka nie chce jedzenia . Weterynarz powiedział jeżeli do poniedziałku nie zje nic to zdechnie tak bardzo się boje . Ma 2.5 lata , jestem strasznie do niej przywiązana nie mogę patrzeć jak cierpi jedynie glukoza trzyma ją przy życiu . Co zrobić i co podać aby zjadła . Nawet się nie ma siły podnieść

Gość gość
Proszę podbicie chociaż up

Gość gość
Wez mokra karme otworz buzie poloz na jezyk glebiej...potrzymaj pyszczek zamkniety masij przelyk...pies sam przelknie....tak sie podaje tabletki jak nie chca jesc. Podaj tak 3 male kesy na poczatek

Gość gość
Próbowałam dzisiaj kasze zimna taki klik rosół zimny strzykawka dawałam i nic :'( leży cały dzień nawet do weterynarza mój tato musiał ją podnosić na rękach bo tak siły nie ma nawet na nogi wstać dzisiaj dostała 5 zastrzyków dwa dni temu 3 zastrzyki (antybiotyki) . Nawet teraz taka skalowana leży i Pić nie chce na razie nawet

Gość gość
Mokra karma czyli mieso z puszki zawiera wode olej. W pokpju na pobudzenie apetutu dobru jest olejek lavendowy na mokre tkaniby nalany

Gość gość
Moze za silny zastrzyk uspokajajacy dostal pies i tak reaguje. Weterynsrz moze karmic psa sonda. Ponadto warto podawac mu zestaw vitamin mikrolementow tabletka lub plyn

Gość gość
Musisz koniecznie zabrać psa do dobrej kliniki, zanim będzie za późno! Ja ze swoją suczką zawsze chodzę do http://weterynarz-szczecin.info/ , to klinika godna zaufania.