Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niskie bhcg

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres miałam 24.04. Wspolzylismy około 14.04. W kwietniu nie dostalam okresu. W międzyczasie po stosunku miałam silne krwawienie. 9.05 poszłam do gina nic nie widział na usg. 24.05 zrobiłam bhcg wyszła 4013 powtórzyła 27.05 wyszła 4700 ,czy ta ciaza się utrzyma. Poszłam do gina pusty pecherzyk nic nie ma. Co dalej ze mną będzie czy coś się rozwinie?Czuję się fatalnie mam dreszcze dziwne poty,czuję się napuchnieta.

Gość gość
A co lekarz na to? Przerost jest fatalny, jednak to że pecherzyk pusty,.nie wyklucza np ciąży pozamacicznej a ta może zagrażać życiu. Zmień lekarza .

Gość gość
Chodzę do prof który prowadzi klinikę patologi ciazy. Prowadził poprzednie moje ciąże... powiedział tylko tyle po co podtrzymywać coś czego nie ma. co będzie dalej od miesiączki minęło 9 tyg czy może zabić serce jeszcze?z córką po dwóch dniach przyrost bety był kolosalny

Gość gość
Nic nie będzie z tej ciąży. Puste jajo.

Gość gość
Serce może zabć do 10tc ale Ty nawet zarodka nie masz...?

Gość gość
Tak jak ktoś napisał puste jajo od półtora miesiąca. Co teraz mnie czeka

Gość gość
Dostaniesz coś na wywołanie krwawienia a potem lekarz oceni czy sama się oczyściłaś czy konieczne jest łyżeczkowanie w szpitalu. Być może za kilka dni krwawienie samo się pojawi.

Gość gość
Ja miałam podobnie i czekaliśmy na poronienie samoistne, oczywiście co 2-3 dni bylam u lekarza zeby sprawdzać czy nic sie nie dzieje. Mialam juz wyznaczony termin stawienia sie w szpitalu na poniedziałek, ale w czwartek zaczelo sie krwawienie i sama się calkiem oczyscilam. Po paru miesiącach znow bylam w ciąży, donoszonej. Najgorsze w oczekiwaniu na poronienie bylo chodzenie do pracy, na plac zabaw ze starszym dzieckiem, po prostu normalne życie i udawanie ze nic sie nie dzieje a w środku przezywalam dramat, a jeszcze w tym okresie wszyscy sie uwzięli na pytania na temat drugiego dziecka, znajomi chwalili sie zdjęciami z pierwszego usg itd, brrrrr nie chce tego pamietac.

Gość gość
Acha, od momentu w ktorym dowiedziałam sie ze nic z tej ciąży nie będzie do krwawienia minelo ok 9-10 dni.

Gość gość
Czy coś na wywołanie tego krwawienia to będzie bol

Gość gość
Ja nie dostałam nic na wywołanie, bolalo jak przy mocniejszym okresie i to tez nie ciągle tylko tak falami kiedy macica sie oczyszczala.