Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZY WARTO BYLO

PRAWIE KAZDA z Was byla,bedzie zdradzona przez faceta,czy warto tak sie wysilac

Polecane posty

Gość CZY WARTO BYLO

CZY warto tak sie starac,wysilac dla faceta,jak predzej czy pozniej zdradzi,bedzie zachwycal sie inna.

Gość gość
Polska jest zacofana kulturalnie. Kobieta powinna się starać, by facet nie to że nie zdradził, tylko nie odszedł. Wiadomo że facet jest od tego, by mieć wiele kobiet.

Gość gość
jasne uslugiwac jasnoksieciowi,szukasz glupich naiwnych?? ;)

Gość gość
Nie chcesz to będziesz sama, who cares.

Gość stop bezcelowemu masochizmowi
Dla faceta to nawet palcem w bucie nie warto kiwnąć, a co dopiero mówić o staraniu się. Nie raz, nie dwa się starałam i tylko mocno za to w d. obrywałam. Nie warto, nie warto i po stokroć (albo i więcej) - NIE WARTO. Szkoda nerwów, czasu i atłasu. "Niewarta skórka wyprawki" zwłaszcza że pod skórką przeciętnego polskiego mena kryje się nierzadko zjełaczały, trujący ser, a fe a fe. Przy tym wszystkim polscy faceci mają się często za króli, szkoda tylko, że nie wiedzę, że blisko im owszem do króli - spod znaku buraka i cebuli.

Gość gość
Przewaznie polscy faceci to EGO napompowane powietrzem... jak KROL JULIAN(z bajki) ;) przy czym on staral sie byc zabawny.

Gość gość
tak,bo POLSCY facci to tacy piekni,tacy przystojni ahhh,cudni boscy wrecz :(

Gość gość
babcia mowila zawsze, ze nigdzie tak dobrze nie bedziesz miala jak w domu rodzinnym, wiec nie warto szybko z niego uciekac. jak i to, ze jeszcze 100 razy w zyciu sie zakocham, wiec nie warto sie 1 poswiecac. madra zyciowo kobieta.

Gość gość
Tak. Najlepiej wszystko na faceta zgonic. Przecież w o wiele większym procencie co jest naukowo udowodnione to kobieta zdradza faceta. Dlatego ja jestem za tym że powinno być jak w starożytnej Grecji. Zero prawa głosu dla bab A jak się już odezwała to jej leb uj***li. Same jesteście lachony A na facetów gadajcie, do garów lochy.

Gość gość
Po co ta jalowa byskusja? Przeciez kobiety w Polsce sie nie staraja. Tutaj poki co wszystkiego wymaga sie od mezczyzn.