Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was ma brzydkiego partnera,partnerke?

Polecane posty

Gość gość

Jak sie czujecie w takim zwiazku? Czy ktos wam zwrocil uwage i powiedzial wprost,ze wasz partner jest brzydki?

Gość gość
Ja :D Dlatego do seksu mam kochanka a mężulek zarabia pieniążki :)

Gość gość
Haha czasami brzydota jest pociagajaca. Ja mam takiego jest wysoki i szczuply i dla otoczenia odpychajacy, ale mnie pociaga niesmaowicie

Gość gość
mam brzydka znajoma .ale jest bardzo mila.

Gość gość
ja jestem brzydka i mam brzydkiego partnera

Gość gość
niektore brzydkie osoby mozna lubic.

Gość gość
ja jestem brzydka i nie jestem miła, bo tyle obelg już usłyszałam, że nienawidzę ludzi

Gość gość
gość dziś Olewaj te opinie ;)

Gość gość
brzydki facet moze miec brzydka kobiete.

Gość gość
jak się słyszy od dziecka przykrości to nie da rady olewać, człowiek się zamyka w sobie i staje się zgryźliwy

Gość gość
Brzydka kobieta moze byc pokochana przez atrakcyjnego mezczyzne ale brzydki mezczyzna zawsze jest odrzucany

Gość gość
Ludzie jacy wy jesteście puści i powierzchowni.

Gość gość
Ja jestem brzydka a mam przystojnego mężczyznę I mam tak samo jak osoba z 23godziny - nienawidzę ludzi i jestem zamknięta na nich i relacje z nimi. Tylko moja rodzina i najblizsza rodzina męża są osobami do których się uśmiecham i których lubię. Reszta gardzę i ignoruje. Np jsk przyjeżdża maksymalnie pusty kuzyn mojego męża do ich babci to ja go ignoruje maxymalnie i zaraz wychodzę i idę siedzieć z psem, każdy to zauważył ale ja mam to gdzieś, Nie befr się przed byle kim plaszczyc

Brzydka ona, brzydki on  A taka ładna miłość  Mała stacja, kiepski bar  Brzydka ona, brzydki on  A taka ładna miłość  Brzydka ona, brzydki on  To nie w tym rzecz

Gość gość
Ja jestem ładna a On brzydki -wiele jest takich par. Bzdura, że brzydka osoba zewnętrznie nie ma szans na pięknego zewnetrznie

Jak można powiedzieć że ktoś jest brzydki? Tobie się nie podoba a komuś się podoba. Dla kogoś ta brzydka osoba może być ładna. ;) I ciężko stwierdzić że coś jest brzydkie jedynie może nam samym się nie podobać. Tak samo jest z różnymi potrawami jednym coś smakuje drugim nie smakuje. Przynajmniej ja tak myślę. ;)

Gość gość
Czy można być zwykłym leszczem, nigdy nie wychodzi z domu , bo się jest brzydki, brak kolegów, koleżanek, dziewczyny, ja tak mam.

Gość gość
Moja "znajoma" co jakiś czas obraża mojego męża choć sama jest szpetna jak listopadowa noc. Myślę raczej że to zazdrość przez nią przemawia bo nie tylko męża mi obraża.

Gość gość
Spójrzcie Rozalia była mis ma przeciętnego z urody męża ale jestem pewna że jest oddany i cudowny ojciec z niego będzie. Na pewno nie jest też egoista jak większość narcyzow

Gość gość
Nie ma ludzi brzydkich, każdy ma coś pięknego.

Gość gość
Też jestem brzydki i podobnie jak wyżej nienawidzę obcych ludzi, szczególnie kobiety. Dały mi popalić przez te wszystkie lata. Docinki od facetów jestem w stanie znosić ale obrazy od strony kobiety nie toleruję. Dobrze że mam fajnych znajomych co widzą we mnie człowieka.

Gość gość
Mam brzydkiego męża, ale brzydkiego wewnętrznie, przez co jego wygląd zewnętrzny jest kompletnie zaćmiony. Brzydki może być piękny wewnętrznie.

Gość gość
Rozalii facet jest przeciętny??! On jak na polskie realia jest przystojny,dajcie spokój fajny typek..i wygląda na milego i kochanego człowieka:)

Gość gość
Gość 10:00 Przepięknie napisane kochana. Duzo sily życzę!!:*

Gość gość
Jest miliony par ona brzydka a on przystojny ale nie ma par ona ładna a on brzydki czy choćby przeciętny (wyjątki to gdy mężczyzna jest bogaty)

Gość gość
Ludzie przestańcie. Każdy, absolutnie każdy ma jakieś defekty urody. Ja b.rzadko widzę jakieś pary typu Barbi i Ken. Nie wiem na jakiej zasadzie dobierają się ludzie, ale chyba nie ze względu na katalogowy wygląd, bo takich ludzi to za wiele nie ma, a większość ludzi jednak kogoś ma.

Gość gość
na czym polega "brzydota" kobiet tych czy facetów? że co za niskie, za małe cycki czy co? że łysy? czy jak?

Gość gość
Dla mnie nie ma znaczenia czy jest ladny czy brzydki wazne by byl w moim typie

Gość gość
Każdy ma w sobie coś.

Gość gość
Moj facet ma twarz takiego araba ale nie pięknego katalogowego hot wlocha tylko takiego arabusa co g***** kozy. Jest wysoki i szczuply wysportowany ale ryjek ma straszny ://