Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PP47

Prawiczkowa noc piątkowa

Polecane posty

Gość PP47

Witam drodzy bracia w cnocie. Jak spędzacie piątkowy wieczór? Pewnie dla wielu jest to środek długiego łikendu. W sumie trochę mi się nudzi i mam ochotę popaplać jak jakaś baba.

Gość gość
witaj cnotliwy pobratymcu a o czymże będziemy dysputy wiedli ? O białogłowach czy o naszej szlachetnej prawiczkowej błonie ?

Gość gość
wasze błony już dawno się starły o kciuk i palec wskazujący więc nie pochlebiajcie sobie z tym dziewictwem :classic_cool:

Gość gość
Witajcie chłopcy pełni cnoty i wstydu! cudem ostał się bastion dziewiczy na tym pełnym rui i poróbstwa padole... proponuję gawędę o niewiastach dobrych i złych... ino ja nie wezmę w niej udziału, bo wstaje o 5.00 z rańca i zasuwam do roboty. Nara :P

Gość PP47
No właśnie, ciekawe zagadnienie - kiedy można stwierdzić, że straciło się tę "błonę"? Czy seks z prostytutką się liczy (analny, oralny też?)? Czy ktoś, kto się nigdy nie całował, może mianować się uberprawiczkiem (lub jakimś jeszcze innym tytułem?)? Max payne 2 - powiało przeszłością. Zamiłowanie do nienowych gier, czy ograniczenia sprzętowe? Ja ostatnio trochę się uzależniłem od też od oldskulowo wyglądającej gierki sieciowej.

Gość PP47
Polpraw - gdzieś chyba mi się przewinęło to czytając tematy - istnieje to w jakiejś formie jeszcze? Gierka o której mówię to King Arthurs Gold - coś a'la średniowieczny minecraft 2d + walka, swoją drogą polskiej produkcji, twórca jeszcze spłodził parę ciekawych gierek.

Gość PP47
A jakie obecnie panują nastroje w prawiczkowym świecie kafeterii? Nadzieja, czy brak nadziei ? Parę miesięcy temu bardzo aktywny był jakiś osobnik o zamiłowaniu do rosyjskich czy tam sowieckich nicków, ale chyba gdzieś znikł.

Gość PP47
Pamiętam, że bombardował forum tematami i nawet to śmieszne się wydawało. W sumie znam w realu takich ludzi, którzy potrafią powtarzać 100 razy tą samą bzdurę. U mnie ostatnio jest delikatny przypływ nadziei, w każdym razie pewnie w tym roku parę rzeczy się zmieni przynajmniej w innych sferach życia. Ale tak sobie myślę, że jeśli za parę lat spadnie mi libido, to w ogóle kobiety przestaną mnie interesować i nawet nie będzie chciało mi się tego zmieniać. A jaka jest przyczyna twojego prawictwa - nieśmiałość, brzydota, coś innego? Jaki był najstarszy odnotowany przypadek prawictwa na forum?

Gość PP47
O, KSW leci i pudzianoid

Gość PP47
Ciężko będzie przebić 40 lat, ale może się uda. Ja pewnie parę prób w życiu jeszcze wykonam, bo póki co byłem mało aktywny, więc nie do końca wiem, czy coś da się zdziałać. Z drugiej strony ciężko znaleźć kogoś interesującego. W sumie ludzie, a kobiety to już chyba szczególnie są nudni.

Gość PP47
A gdzie je poznawałeś?

Gość PP47
Ach so, czyli wnioskuję, że miałeś względnie normalne życie towarzyskie. Ja jestem ofiarą patologicznej nieśmiałości i widzę jakąś nadzieję w zlikwidowaniu, a raczej ograniczeniu tej cechy. Ale nie wiem, czy nie jestem zbyt stary na jakieś większe zmiany.

Gość PP47
Sprawdź może statystyki demograficzne dla twojej okolicy, może występuje nierównowaga płci . Emigracja w stronę bardziej zakobieconych obszarów albo wojna mogłyby pomóc

Gość gość
W Lublinie jest sporo kobiet.

Gość PP47
Ponoć np. na wsiach jest z tym problem, wszystkie młode kobiety emigrują do miast

Gość PP47
No to dobranoc, niech jakiemuś prawikowi się przyśni zmiana statusu

Gość gość
Ja poznałam ostatnio prawiczka 34 lata i się zszokowałam :)