Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje ambicje obniżają się w związku

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Proszę Was o radę... Mam taki problem, że gdy jestem w związku i się mocno angażuję, to zaczynam rezygnować z siebie, czasami nawet mieć cokolwiek do powiedzenia, niewiele mi się chce... Mój facet jest bardzo w porządku itd. Ale problem w tkwi! Nie wiem w czym?! Gdy próbuję sfolgować, to znowu zaczynam się angażować w karierę i pracę przez co traci związek... nie umiem złapać równowagi ;/ Coś ktoś?

Gość gość
może powinnas więcej czasu poświęcać sobie? nie wiem, chyba kobiety tak mniewaja

Gość gość
up

Gość gość
tez mam taki problem Moj facet rzucil mnie, bo pracowalam i robilam studia podyplomowe i on stwierdzil, ze za malo czasu mu poswiecam. no lae z drugiej strony przeciez nie oleje pracy u nauki dla facte.

Gość gość
W kolejnym zwiazku postanowilam wiecej czaus poswiecac facteowi w zwiazku z czym nie bralam w pracy nadgodzin. I umowa o prace nie zostala mi przedluzona, a zostala przedluzona osobom, ktore braly nadgodziny . tak zle i tak niedobrze, bardzo trudno jest taka rownowage zalapac

Gość gość
Przykro mi :/ I nie jest to pocieszające... już nie wiem, co robić. Angażuje się dodatkowo, to bywa, że mam w pracy lepszy kontakt niż z facetem. Nie angażuje się, to nawet nie mam ochoty do tej pracy iść i mi nie zależy i najchętniej zostawałabym w domu ;(