Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak młodszy o 4 lata, czy zawracać sobie głowę?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam niepełne 24, on 20. Oczarował mnie swoją dojrzałością, kulturą osobistą, spokojem, manierami, prawdziwy gentleman, wymarły gatunek... jeszcze w tak młodym wieku. Pracujemy razem. Patrzy się, spogląda ukradkiem ale to takie spojrzenia w stylu "chciałbym popatrzeć dłużej ale nic z tego nie będzie bo jestem za młody albo Ty za stara" - wiem to dziecinada ale dodałam 2 zdjęcia na fb w jakimś tam odstępie czasu - polubił oba. Zagaduje ogólnie w pracy, zawsze pomocny, i tak kulturalny, dbający... gdy wszyscy faceci wychodzili z biura a ja chcialam wejść, no to nie będę się pchała - najpierw wychodzą ludzie, później wchodzą, on jedyny się zatrzymał i mnie wpuścił usmiech.gif Takie drobiazgi ale oczarował mnie. Co o tym myślicie? Coś z tym robić? Dać spokój...?

Gość gość894
oj głupiutka, skoro cię oczarował, to co się pytasz na forum? Czekasz, aż ktoś ci napisze, że 4 lata młodszy to z jakichś powodów się nie nadaje? Na co czekasz, aż ktoś ci odradzi, doradzi? NIe kumam za bardzo. P.S. Skoro tak cię urzekły zewnętrzne formy, miej świadomość, że można być niezłym dupkiem i mieć wspaniałe maniery, być nonszalanckim. Często się dziwie, jak baby łatwo się na to nabierają, ktoś je w drzwiach przepuści, a one już takie szczęśliwe i wychwalają: "ale on kulturalny" :D Żeby nie było - kultura nade wszystko, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. ""chciałbym popatrzeć dłużej ale nic z tego nie będzie bo jestem za młody albo Ty za stara" - to tylko twoje głupie myślenie, żal mi tego chłopaka powoli...

Gość gość894
*tfu! SZARMANCKIM, a nie nonszalanckim miało być :D

Gość gość
UP

Gość gość
4 lata roznicy to prawie zadna roznica

Gość gość
Właśnie na tym etapie życia to spora równica. Ja już prawie jestem w kwiecie wieku kobiecości... A on dopiero wchodzi w dorosły świat...

szczerze to jesteś głupia, że jedyną wadą którą u niego widzisz to to że jest młodszy i to niedużo...

Gość gość
Troche się obawiam, że nie będzie chciał poważnego związku albo inaczej, że za jakiś czas będzie chciał się wyszaleć a ja pójdę w odstawkę...