Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOJE SIE BRZYDKOSCI

SZUKAM tylko bardzo ladnych Kobiet a Srednie albo brzydkie to odrzucam

Polecane posty

Gość BOJE SIE BRZYDKOSCI

Ja nie jestem zbyt ladny i chcac zrekompensowac braki swojej urody musze miec bardzo ladna kobiete,wtedy bede czul sie taki cool lepszy,koledzy beda mi zazdroscili,pochwala,wzrosnie moja samoocena, wiec wyszukuje tylko bardzo ladne,a te srednie,albo brzydkie to odrzucam,bo boje sie niedoskonalosci,brzydkosci,bo sam nie jestem jakis piekny,tak jak chcialbym byc :(

Gość gość
I na szukaniu się skończy :P

Gość gość
Moze jakas naiwna,bardzo ladna da sie zlapac,a pozniej bedzie mowila "BRZYDKI ale ma kase" ;) Ludzie beda mowili taki brzydki facet,a taka seksi laska z nim siedzi...zal.

Gość krzywy ryj buraczany
piękna kobieta u boku daje więcej pewności siebie, tylko jak taką nakłonić do bycia ze mną?

Gość gość
Kup dobra auto,chociaz na kredyt,graj pewniaka ;) niby udawaj ze masz kase,plac za to za tamto,a pozniej jak jej nie ma w poblizu oszczedzaj.

Gość gość
SLABY FACECIK boi sie niedoskonalosci...

Gość gość
Bardzo ladna kobieta rozwiaze problem twoich ompleksow=to lekarstwo na meskie kompleksy-czucie bycia gorszym.

Gość gość
Sami jesteście brzydcy, odrzucacie przeciętne i ładne, myślicie, że piękna czy bardzo ładna będzie chciała brzydala? :D I nie, nie da się nakłonić. Dałbyś się nakłonić od brzydkiej? To dlaczego oczekujesz, że piękna będzie schodziła poniżej swego poziomu?

Gość gość
Czym sie rozni KOBIETA od DZIEWCZYNKI (chodzi o zachowanie,mentalnosc) ?

Gość gość
gość dziś Muszę cię rozczarować, ludzie dobierają się w pary z osobami na tym samym poziomie atrakcyjności.

rozumiem egoizm kobiet i nie mam im tego za złe, skoro jest piękna więc z jakiego powodu nie mogłaby wykorzystać unikalnej urody do własnych celów poprawiających jej komfort życia? ale chciałbym trafić na mniej zaradną ale piękną która nie potrafi wykorzystywać atutu urody i przez przypadek zakocha się w moim ryjku, albo wnętrzu :)

Gość gość
Czy nie jest tak, że czujesz się przeciętniakiem, a piękna kobieta ma być dowodem twojej " Z A J E B I S tości"? Czy czasem nie jest tak, że nie masz "wysokich wymagań" ale kompleksy, że nie jesteż aż taki fajny i nie aż taki piękny, i chciałbyś je w taki sposób zamaskować? Czy uroda kobiety nie ma być w jakiś sposób rekompensatą twoich braków? (Nie jestem zbyt mądry, nie jestem zbyt przystojny, ale t a a a kiej dziewczyny zazdroszczą mi wszyscy kumple) ;)

Gość gość
Mnie smieszy, ze brzydcy faceci jak podbijaja do ladnej laski, to jak sie ich odrzuci, to mowia, ze plytka, bo na wyglad patrzy. A brzydal na wyglad nie patrzy, jak do ladnej dziewczyny podbija? smiech.gif jest jedno slowo na takie zachowanie: hi-po-kry-zja

gość dziś żadna hipokryzja, mnie też podobają się tylko piękne kobiety choć modelem nigdy nie będę, i co mam z tym począć?

Gość gość
Jakie przygłupy :D Zarzucają kobietom egoizm, a sami żądają tylko pięknego wyglądu, traktują kobietę jak przedmiot do chwalenia się i atrapę własnego poczucia wartości i jeszcze bezczelnie oczekują, że ona będzie ich kochać za "wnętrze" :D Jakie wnętrze pustostany emocjonalne?

Gość gość
A co on zrobi jak uroda minie,bo kazda kobieta/mezczyzna zbrzydnie,bidulek :( ograniczony,powierzchowny :(

gość dziś ale ja pomimo niemodelości kochałbym ją ponad siły, a przy okazji dzięki jej urodzie mógłbym poprawić swój stan emocjonalny promieniując na wszystkich pewnością siebie o czym nie musiała by wiedzieć :)

Gość gość
Od takich pustych,powierzchownych facetow,co prawie przede wszystkim na wyglad leca- WYGLAD-PRIORYTET tak naprawde...Czodz czasami udae ze nigy nie,nie na wyglad leci ;) to jak najdalej,ich zostawmy naiwnym pieknosciom :)

Gość gość
krzywy ryj buraczany dziś Nie jesteś zdolny do miłości pustaku :O Z jakiego powodu ona miałby być z tobą, skoro tylko na wygląd lecisz?

Gość gość
tak bardzo pragne bardzo ladna dziewczyne :( planuje zakupic dobre auto,dobre ciuchy,perfum WIELE ZA TO ZROBIE :(

Gość gość
chce zeby mnie chciala za moj charakter i kupie dobre auto,znajde dobra prace,czasami pokupuje jej prezenty,tylko zeby mnie chciala

Gość gość
gość dziś i tu się mylisz, już sama jej uroda wystarcza żebym ją kochał do szaleństwa, ty tez pewnie kochasz wszystko co piękne i omijasz wszystko co jest brzydkie i nieatrakcyjne

Gość gość
gość dziś A czemu ty nie chcesz dziewczyn z charakterem i dobrym sercem? :D

Gość gość
Albo jestem z facetem bo: jest :ladny,przystojny+ kasa ok albo brzydki i musi miec kase,sponsorowac,stawiac itp.,przymkne oko na to ze brzydki ;)

Gość gość
gość dziś "miłość" za urodę, to nie miłość ułomie :O

Gość gość
buraczany krzywy ryj xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx i chcesz zeby pozniej mowila "BRZYDKI ALE MA KASE" ;) :(

gość dziś gość dziś A czemu ty nie chcesz dziewczyn z charakterem i dobrym sercem? x a piękna kobieta również nie może mieć charakteru i dobrego serca? :)

Gość gość
krzywy ryj buraczany dziś Nie odpowiedziałeś na pytanie???? Nie twierdzę, że nie może :O

Gość gość
krzywy ryj buraczany dziś Chodziło mi o brzydkie jak ty, o dobrym sercu i z charakterem.

Gość gość
krzywy ryj xxxxxxxxx wolisz piekna prawie doskonala,ale nie seksowna,czy atrakcyjna niedooskonala ,seksowna kobieca kobiete ?