Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy ze spaniem.

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu nie mogę spać po nocach. W sumie to śpię ale po dwie godziny. Jeżeli ma ktoś jakieś tabletki skuteczne, albo jakikolwiek sposób na porządną kime to bardzo bym prosił podać nazwę, albo ten sposób. Zgody dzięki :-)

Gość gość
Jak jesteś zdrowa to idz do psychiatry to zapisze ci psychotropy i będziesz spać

Gość gość
Ale po psychotropach to nie idzie się rano obudzić.

Gość gość
Nic podobnego właśnie po psychotropach rano się obudzisz wypoczęta wiem bo zażywam tylko idz do dobrego psychiatry.

Gość gość
Ooo. W takim razie bardzo dzięki. Spróbuje bo inaczej to się wykoncze.

Gość gość
Problemy ze snem nie biorą się z niczego. Może masz depresję? Tak czy inaczej idź do psychiatry po poradę. Nie wiem jakie leki brał gość z co to nie mógł się rano obudzić, ale pewnie były doradzone właśnie przez laika zamiast dobrane indywidualnie przez lekarza.

Gość gość
Chciałam ci "powiedzieć" że niektorzy po psychotropach przybierają na wadze dlatego musisz być ostożna i jeszcze jedno odradzam zażywanie leków nasennych (benzodiazepin) bo one uzależniają a psychotropy nie i można je zażywać latami.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Tylko po nasennych się nie tyje, a po psychotropach tyje. Jeśli psychotropy nie uzależniają, to sprobuj je odstawić - kończy się sen. Wniosek - psychotropy uzależniają tak jak nasenne.

Gość gośćakimke
Po niektórych psych się tyje a po innych chudnie. I debilizmwm jest je brac jak spać nie można. mi służy vita b lecitin nalewka z apteki ma dużo Wit z grupy b i po dwóch tygodniach śpię normalnie.

Gość gość
Psychotropy nie uzależniają powie ci to każdy lekarz a nasenne odradzam chyba że chcesz mieć poważne problemy.

Gość gość
Lekarze mówią głupoty, psychotropy uzalezniają.