Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet żeruje na moich pieniądzach

Polecane posty

Gość gość

Witam, mieszkam z chlopakiem pół roku.Pomimo ze pracuje i buduje dom nie ma prawie nigdy pieniędzy, dodam ze jest uzależniony od thc. Ciagle pożycza odemnie pieniądze, jak mu przypomne to odda po jakimś czasie. Jak wychodzimy do sklepu to ja wiecznie płace za zakupy. On czasem kupi jakieś drobne zakupy i nie widzi problemu. Zastanawiam się czy go nie zostawić

Gość gość
Przecież buduje dom, zapewne dla was obojga. Poza tym na ty polega partnerstwo, on buduje dom, a Ty tez masz się dokładać i pomagać, ale nie wszystko on i on.

Gość gość
nie pozyczaj mu pieniedzy a jak robicie zakupy to powiedz zeby dorzucil sie do rachunku i zobacz jak zareaguje ja jak swojemu bylemu przestalam pozyczac pieniadze to zmyl sie do bardziej kasiastej laski

Gość gość
Jaka trzeba byc desperatka, aby zyc z narkomanem........ Nawet wspolczuc ci nie mozna, bo masz to na wlasne zyczenie. No ale co kto lubi.

Gość gość
Wiem wyzwiecie mnie od koniobijców, debili, nieudaczników ale muszę to napisać. Autorko jesteś egoistką i debilką skoro poleciałaś na narkomana

Gość gość
gość dziś Przecież buduje dom, zapewne dla was obojga. Poza tym na ty polega partnerstwo, on buduje dom, a Ty tez masz się dokładać i pomagać, ale nie wszystko on i on. xxx skoro działka i dom jest zapisany na niego to nie nie buduje "dla nich obojga" tylko DLA SIEBIE!!!

Gość gość
autorko, dobra rada zbłaźniłaś się już wystarczająco lepiej więcej nic nie pisz

Gość gość
Nie ma kasy, bo jest ćpunem, a to nie jest tani sport. Zostaw go, bo dom też pewnie sprzeda, albo komornik zajmie, albo w ogóle nie skończy. Tak to jest z narkomanami.

Gość gość
autorko co ty z nim robisz

Gość gość
jak to co? ona go koooooooooooocha!

Gość gość
przeciez to golodupiec i narkoman

Gość gość
ale jest! a inne wcale faceta nie mają

Gość gość
Jak mogłam polecieć na narkomana nie wiedząc że nim jest ? Nie mieszkajac z nim. Dopiero gdy ze sobą zamieszkaliśmy zobaczyłam że sobie podpala

Gość gość
lepiej nie miec faceta niz byc z kims takim. Same problemy i zmartwienia. Facet powinien byc wsparciem i pomoca dla kobiety, a nie odwrotnie

Gość gość
No zobaczylas. I co z tym zrobilas? Prosze, nie pisz tylko, ze on dla ciebie przestanie cpac......

Gość gość
Nic, bo mi to nie przeszkadzało a po jakimś czasie zaczeło. Odnosnie tego że rzuci mnie zapewniał, ale to mało prawdopodobne

Gość gość
Na twoim miejsce wolalabym, aby czlowiek, ktory jest cpunem, jednak jak najszybciej mnie rzucil. Czy wiesz, jakie skutki niesie ze soba zazywanie narkotykow? Poczytaj, jak nie wiesz.

Gość gość
każdy, kto kiedyś rzucił czy się rozwiódł zapewniał że nie rzuci - no, ale skoro tak wierzysz to dalej płać i sponsoruj - głupota musi być ukarana boleśnie!

Gość gość
Czy ja dobrze rozumiem? Facet buduje dom, ktory jest jego wlasnosci. A na codzien zyje za twoja kase.....tak? A to spryciarz:D

Gość gość
Wiem, wczoraj zrobilam test na narkotyki i wyszlo mi ze mam thc w organizmie ,dodam ze nigdy narkotykow nie bralam.

Gość gość
Żyje na mojej kasie gdy juz jej nie ma. Ojciec mu sponsoruje budowe

Gość gość
czyli doi dwóch frajerów - ciebie i starego - niezły gość!

Gość gość
Pasozyt i cpun, cwany jest,milosc jest slepa a my kobiety naiwne ,kiedy ci klapki z oczu spadna? on cie wyprostuje nie daj boze skonczycie pod mostami jak jakies dlugi z budowy narosna, chyba ze ma ojca milionera.

Gość women in red
Faceci są do bani

Gość gość
ojciec "buduje dla niego dom", ale dom jest zapisany na ojca - ojciec tylko pozwoli mu tam zamieszkać a autorka jest potrzebna do płacenia rachunków