Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragniona Mery

My kobiety z natury jestesmy dziwkami i taka jest prawda!

Polecane posty

Gość gość
założyłaś ten temat, żeby się pochwlić która ma jaki rozmiar? dobrze się czujesz?

Gość Spargniona Mery
Też byłam zaskoczona jak zobaczyłam pierwszy raz... tym bardziej że był młody i w życiu bym nie przypuszczała że on akurat takiego ma, ale widać mam szczęście do k***sów.... wiesz ci na p****lach to też realni ludzie, więc jeśli tacy są to czemu nie można również ich spotkać w realnym życiu ? ;)

Gość gość
autorko to ty masz faceta i sypiasz z innmymi, tak ?

Gość Spragniona Mery
Gość z 13.37 bardzo dobrze się czuję i nie nie po to założyłam ten temat nie miałam najmniejszego zamiaru się zwierzać ze szczegółów, ale ktoś tu zadał pytanie odnoście tego więc odpowiedziałam, widać też nie czytasz wszystkiego a na podstawie pewnego wycinku informacji się burzysz- nie wiedzieć czemu ? ;)

Gość gość
Mierzyłaś te k***sy przynajmniej ? Takie fiuty to są rzadkie okazy w europie.

Gość gość
Koleżanko powiedz mi jak sie nie wstydzić swoich pragnień ? Jestem jakas skrępowana przy mężczyźnie, chociaż chciałabym isc na całość to sie blokuje :(

Gość gość
Chyba murzyńskie ku/tasy/ mają 24 :-D Idiotka.

Gość gość
Najlepsze połonczenie. Dama za dnia,suka w łoźu. Ptyś

Gość Spragniona Mery
gość 13.42 tak mam faceta- najcudowniejszego z resztą i jesteśmy ze sobą od 5 lat a od 4 wspólnie mieszkamy, wiemy o sobie chyba wszystko :) doskonale znamy swoje potrzeby i z tego względu że on jest w ciągłych rozjazdach pozawalamy sobie na seks z innymi, ale nigdy nie robimy tego w swojej obecności według zasady czego oczy nie widzą tego sercu nie żal ;) bo co innego rozumieć potrzeby a co innego patrzeć jak ukochany/a bzyka się z kimś innym ;)

Gość gość pychotka
Co w tym złego ze kobieta lubi seks, ja lubię i sie tego nie wstydzę :)

Gość gość
jak moj facet gdzies wyjedzie to ja za nim bardzo tesknie a nie mysle o seksie i tez mam swoje potrzeby, ale potrafie powstrzymac jak nie moge w danej chwili sie z nim kochac

Gość gość
Autorko mow za siebie, masz taka nature to taka jestes i git. ale nie uogolniaj . Dla mnie jest niepojęte ze jak moj facet wyjezdza to sie k****e z innymi. BRAK SZACUNKU, BRAK MILOSCI

Gość Spragniona Mery
Naprawdę gościu uwierz że nie tylko murzyńskie pały są duże... to że ty nie masz dużego nie oznacza że wszyscy Europejczycy mają małe ;) może większość tak, ale od każdej reguły są wyjątki i ja najwidoczniej do tych wyjątków mam szczęście :) a do ciebie gość 13.52 to twoja sprawa czy wolisz umierać z tęsknoty czy się dobrze zaspokoić ;) to że sypiam z innymi bo lubię i mam takie potrzeby nie oznacza że nie tęsknię za swoim facetem, bo tęsknię i to bardzo i mimo iż się pieprzę z innymi to najlepiej jest mi z nim w łóżku bo z nim oprócz seksu łączy mnie też głębsze uczucie, wspólne mieszkanie i obowiązki które zacieśniają nasze więzy... i zawsze kiedy idę do łóżka z kimś innym to otwarcie mówię jaka jest sytuacja, i z tego co wiem mój facet to samo mówi kobietom z którymi sypia a mi mówi że i tak ze mną mu jest najlepiej tak samo jak mi z nim więc to chyba najistotniejsze, w naszym związku nikt nikogo nie oszukuje, dużo gorsze jest kiedy jesteś w związku a wzdychasz do kogoś innego nawet z nim nie sypiając o i takie jest moje skromne zdanie, my gramy w otwarte karty i nic nikomu do tego ;) gość 13.59 a co ty wiesz o miłości ???? widać że nie wiele ;)

Gość gość
patologia psie

Gość gość
Mery, a za czym taka spragniona?:-) Ptyś

Gość Spragniona Mery
Ptysiu no przecież to oczywiste nie muszę na to pytanie odpowiadać ;)

Gość gość
Lubisz klęczeć tak ładnie patrząc w oczy facetowi z k***skiem w oczczy, kiedy on ładnie wzdycha ? Twój facet jaki ma zodiak ?

Gość gość
z k***skiem w buzi miało być ;)

Gość Spragniona Mery
Uwielbiam ssać klęcząc i z pożądaniem wpatrywać się w oczy i minę mojego faceta jak mu robię dobrze ustami :) strasznie mnie to podnieca. Mój facet strzelec :) a co ty tak o te znaki zodiaku pytasz?

Gość gość
Po prostu badam zodiak. Położyłbym ci swojej jajka i pałkę na twarzy i zamruczał.

Gość gość
swoją ;) Coś dzisiaj chyba niewyspany jestem.

Gość Spragniona Mery
jak zostawisz mi swojego @ to odezwę się pózniej bo teraz muszę spadać ;)

Gość gość
No tak tylko pytałem ;-) klęcząc,dobra poza loda. Jeszcze szpilki,pończochy mmm super. Aź zachciewajki dostałem. Ptyś

Gość gość
Ja z tą pałką ptysiem nie jestem. Jakiś winny piszę tutaj widzę. Mogłabyś kucnąć i siknąc mi na buźkę czy do ust. Takie mam nieraz pragnienia. Byczkiem jestem zodiakalnym ;)

Gość gość
inny pisze. Ptyś to nie ja.

Gość gość
Spragniona Mery to ta od zdjęć i spotkań w hotelu. Baba się nudzi. Brzydka baba:/

Gość gość
Siknąć na bluzke i do buzi. Co za cep moźe nasrać ci na łeb?!

Gość gość
A z kąd wiesz źe to brzydka baba?

Gość gość
matka jak cie z kloaki wydalała to poszła jeszcze sraka i yszczyny na twoj łeb

Gość gość
Nie jest brzydka i ma z******te ciało, widziałem, niestety nie dane mi było spróbować :(