Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kierowniczka mi powiedziała bym przychodziła do pracy pijana bo wtedy jestem :(

Polecane posty

Gość gość

Parę razy przyszłam pod wpływem,leków preciwbolowych, syropu na alkoholi syrop na kodeinie jakies zioła mieszane z alkoholem i herbata kawa ogółem parę razy byłam na haju i praca mi szybko szła a do tego byłam pewna siebie, przebojowa,chamska wygadana wesoła i kierowniczka powiedziała zebym była taka cały czas ( w pozostałym czasie jestem przygaszona, mjla,grzeczna,potulna,nudna, robota wolno mi idzie) przyznalam,ze biorę syrop z alkoholem i mam zaburzona świadomość a ona,ze to nic nie szkodzi,bo nie prowadzę samochodu a jednak zauważyła,że robota mi lepiej idzie i bym nikomu nie mówiła ze cos biorę a mogę nawet cpac jeśli to wpływa na moja efektywność :-( czyli na trzeźwo jestem do bani. Czemu tak musi być.

Gość gość
baby to dziwne stworzenia są

Gość gość
A co to za praca ? I ile masz lat ? Podejrzewam że jesteś jeszcze młoda. Wiedz o tym że organizm szybko się wyniszcza. Wiem coś o tym bo kiedyś też tak stosowałam używki bez opamiętania. Czas szybko bardzo zleciał. Obudziłam się koło 30-stki z mocno podniszczonym zdrowiem. Zastanów się czy przypodobanie się szefowej jest tego warte. Jak już raz stracisz zdrowie to stracisz wszystko można by powiedzieć. Jak wtedy będziesz zarabiac na życie ?

Gość gość
Ale ja właśnie mam słabe zdrowie i dlatego biorę leki by mnie nie bolało

Gość gość
Rozumiem ale te leki jeśli tylko czujesz że coś jeszcze nie przekracza granicy twojej wytrzymałości to staraj się nie brać.

Gość gość
i zrezygnuj z alkoholu, kawy i herbaty. To są straszne trucizny, nawet głupia z pozoru herbata dużo potrafi szkodzić na stan nerwowy i krążenia

Gość gość
twoja szefowa to posrana pipa :(

Gość gość
Podaj mi przepis na tą mieszankę po której jesteś jak to mówisz na haju. ..plis:)

Gość gość
Herbacia szkodzi? :( to ja cale zycie w bledzie bylam...