Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś coś z tego rozumie?

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuję pokój w domku jednorodzinnym. Skusiłam się na dobre warunki mieszkaniowe za wręcz bardzo niską cenę. Domek jest naprawdę bardzo ładny, świeżo wyremontowany i zadbany. Właściciel z którym mieszkam przez większość czasu przesiaduje w biurze właśnie w tym domu. Wiem, że może cieżko będzie w to uwierzyć ale on np. szykuje mi śniadanka, gdy wychodzę na uczelnie daje mi np. batoniki, jogurt itp. Dzwoni do mnie, czeka z obiadami. Ogólnie jest bardzo miły i uczynny. Zaproponował mi dobrze płatną pracę w swojej firmie. Czasem mnie podwiezie, czasem odbierze. Dużo by mówić. I jak by było tego mało kupuje mi prezenty, nie tanie. Nie żebym się nie cieszyła ale czy ktoś coś z tego rozumie?

Gość gość
a ty oczywiście nic nie rozumiesz ??? ha ha ha

Gość gość
kupuje cie i widac to dziala,skoro bierzesz drogie prezenty.

Gość gość
Czuję się niezręcznie gdy dostaję te prezenty.

Gość gość
Ale je bierzesz.

Gość gość
Nie dałby mi spokoju gdybym nie przyjęła.

Gość gość
albo podarowalby tobie jeszcze wiekszy bardziej blyszczacy prezent

Gość gość
po ile lat

Gość gość
Chce Cie zaliczyc.

Gość gość
Ja jestem studentką 3 roku, a on nie wiem ile ma dokładnie lat, ale może mieć tak w przedziale 50-60.

Gość gość
Rozumie, że nie ma żony, ani dzieci? Facet Cię podrywa, proste jak budowa cepa.

Gość gość
Dajesz się kupić bo nie umiesz odmówić? Przeprowadź się, albo zacznij mu za te prezenty dawać wieszco.

Gość gość
Nie ma żony ani dzieci. Dużo pracuje w biurze i jeszcze dodatkowo udziela się w kilku innych miejscach, czasem wyjeżdża do innego miasta. Nie wiem jak to wyjaśnić ale nie odczułam żeby w nachalny sposób się do mnie przystawiał.

Gość gość
Jak mam mu odmawiać jak on i tak nie da mi spokoju aż nie przyjmę. Ja naprawdę czuję zakłopotanie tym bardziej, że nie są to drobiazgi, a rzeczy po kilkaset złotych.

Gość gość
W nachalny sposób tego nie zrobi, bo by Cię do siebie zraził. Na razie trzyma poziom, podwozi, gotuje obiadki, robi śniadania i daje prezenty. Najpierw chce Cię do siebie przekonać :) Ile tam jest pokoi, są jakieś wolne? Tylko Tobie wynajmuje? Jesteś z nim sama?

Gość gość
Rozumie,ze nie ma żony i dzieci? Ja pierrr...a co znaczy "rozumie"???jest takie słowo? Bo ja tego nie ROZUMIEM..

Gość gość
Już jestes prostytutka ,choć jeszcze mu nie dalas tylka..autorko .

Gość gość
Jest to ładny, nie duży domek jednorodzinny. Na parterze znajduje się jego biuro, łazienka i pokój gościnny połączony z kuchnią. Piętro jest zrobione z poddasza. Jest tam jego sypialnia, mój pokój i druga łazienka. Mieszkam z nim sama. Jest też garaż i ogródek.

Gość gość
ona to zrozumiem

Gość gość
Jak mam mu odmawiać jak on i tak nie da mi spokoju aż nie przyjmę x Tłumaczenie jak u dziecka. Poza tym jest druga sprawa, gdzie Twoja godność kobieto?

Gość na pohybel mizoginom
jak ci daje to bierz i sie nie zastanawiaj,nie słuchaj zawistników będących przewrażliwionymi na punkcie prostytucji i sponsoringu bo to głupki,stać go to ci daje,nie musisz się zgadzać na to czego nie chcesz jakby co

Gość gość
W końcu nie jest moim sponsorem ani nic z tych rzeczy. Nie chodzę z nim do łóżka. Prezenty daje mi sam z siebie.

Gość gość
moze to po prostu uczciwy staraszny człek

Gość gość
Mam taką nadzieję.

Gość gość
czek ktury chce ciebie wyroohac;p

Gość gość
W lutym byłam bardzo chora, a on się mną opiekował. Zawiózł mnie do lekarza, kupił mi leki, sprawdzał temperaturę, przynosił mi soczki, herbatki... Miłe to było.

Gość gość
Nie bałaś się z nim sama zamieszkać?

Gość gość
A moze on potrzebuje by miec kogos,o.kogo bedzie dbal opiekowal.sie tym bardziej ze jest sam. Moze po.prostu chce sie czuc potrzebny tym bardziej ze pewnie faktycznie wpadlas mu w oko wiec pewnie mu to w jakis sposob imponuje ze zadaje sie z taka malolata. Co do seksu tak jak ktos napisal niebmusisz sie na nic godzic jesli padnie taka sugestia z jego stro.y To ze.on ci cos tam daje doniczego cie nei zobowiazuje. A jesli czujesz ze masz jakis dlug wdziecznosci wydaje mi sie ze jest wiele innycj sposobow ny sie odwdzieczyc. Moze on tez kiedys bedzie w potrzebie rozchoruje sie.moze bedzie chcial pogadac itd.

Gość gość
Bardzo często ze mną rozmawia, nawet na osobiste tematy. Właściwie przy każdej okazji. Jest bardzo miły dla mnie. Nie wiem jak mam rozumieć jego zachowanie. Nie jestem gotowa na seks. Czuję zakłopotanie gdy on mi wręcza prezenty itd.

Gość gość
Jak najszybciej bym wzięła rzeczy i odeszła, jeśli ktoś nadmiernie się Tobą interesuje w taki sposób, będzie oczekiwał wdzięczności w ten zły sposób. :o