Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mnie, osobiście, seks, bez głębokiego przywiązania do partnera,

Polecane posty

Gość gość

jest obrzydliwy. Nie próbowałam nigdy, bo też nie mam ochoty rozbierać się i kochać z facetem, który niewiele dla mnie znaczy. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym doznać jakiegoś uczucia spełnienia, czy ukojenia po takim akcie. Raczej czułabym smutek. KTORA Z PAN BY SIE POD TYM PODPISALA ? ? ?

Gość gość
Kiedys tez tak myslalam, bylam głupią naiwną małolatą która idealizowała świat i ludzi, teraz wiem ze trzeba korzystac z zycia a nie bawic sie w pierdoły, wierzyc w bajki, odrzucic wiare w jakies ''grzechy'' :)

Gość gość
ja autorka mam 28 lat wiec nie jestem malolata i nie ma tu nic wspolnego z poczuciem grzechu czy cos. To tylko i wylocznie odczucia ludzkie

też nie wyobrażam sobie, bym miała się z kimś krzyżować bez uczuć ... kobieta, jeżeli nie jest profesjonalistką, zazwyczaj chce się przynajmniej czuć zauroczona w tkiej chwili; dla mnie pocieranie naskórków bez uczuć to męka ....

Gość gość
no i slusznie gosc 13.27

Gość gość
To wszystko zalezy od konkretnej osoby. Ja mam meza, ale mysle, ze gdybym byla wolna to moglabym uprawiac seks z kims kogo nie kocham, ale czuje do niego pozadanie.

Gość gość
Na pewno seks z uczuciami jest 100x lepszy, niż bez. Ja także nigdy nie uprawiałem seksu, nie będąc w tej osobie zakochany. Ale mógłbym to zrobić. Wystarczyłoby pożądanie i... trochę zaufania.

Gość gość
Najlepszy seks jest z cudzymi mężami polecam

Gość gość
na chooy mi cudzy maz, wole swojego

Gość gość
gosc 13.40 ciekawe czy tak samo pomyslisz jak ty bedziesz miala meza i jak jakas fajna mloda laska tez uzna, ze ,,najlepszy seks jest z cudzymi '' i to bedzie wlasnie twoj maz

Gość gość
facet jak ma zone to ciebie ty dla niego jestes bez wartosciowa szm*ta to bzykanie. Niczym wiecej

Gość gość
Nie probowalas bo nikt cie nie chce :P

Gość gość
Gość 13:41 Ty kretynko... taaaa i jeszcze kocha żonę i ja szanuje. Dlatego ja zadradza idiotko

Gość gość
Ja bym mogła ale strach przed wpadka by mi to zepsul i w konsekwencji chyba bym tego nie zrobila.