Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiepokonanyBol

mam problemy ze Soba przez sytuacje rodzinna

Polecane posty

Gość NiepokonanyBol

Wszystko zdarzylo sie na podlozu dziecinstwa, mialam zaburzona osobowosc, rodzice ktorzy najmniejszym kosztem chcieli mnie ubrac ect i przez to rowniesnicy mnie wyszydzali.Wygladalam strasznie przez to ze moi rodzice nic nie zrobili w tym kierunku, bylam bardzo niesmiala,nikt nade mna nie pracowal, nikt mnie nie poslal do psychologa,nie mialam przyjaciol a jak mialam to na chwile lub z problemami.Nie umialam sie wypowiedziec, ciagle plakalam..jakbym od dziecinstwa byla w depresji,szukalam roznych drog,bylam we wspolnotach bylam w chorach bylam w roznych organizacjach, mimo to jak przyszlo do nawiazania kontaktow to zawsze omijalam,nic nie mowilam,sluchalam.I tak zostalo do dzisiaj ze boje sie wypowiedziec, w pracy nie nawiazuje kontaktow, mam malo przyjaciol, w zwiazkach mi sie nie udaje, bo ciagle sie kloce(bo moi rodzice sie zawsze kloca,niestety sa bardzo zle dobrani charakterami i caly czas sie kloca)mam wrazenie ze nikt mnie nie lubi, ludzie odchodza ..pomimo juz Swojego wieku,nie moge nic zbudowac a traumy i problemy z dziecinstwa nadal sa we mnie.Bylam u psychologa ale on mowi o terapii, i sam mowi ze w pewien sposob to beda miesiace a nawet lata pracy nade mna. Jak ktos ze mna porozmawia, widzi niechec, widzi ze mam zaburzona mowe, ze w odpowiedzi slychac rozpacz, smutek bol.To ciagle we mnie drzemie.

Gość gość
zniszczyles mi kilka lat zycia psie

Gość gość
Wiesz, mam podobną sytuacje do Ciebie..

Gość gość
wesolo ci qrwo

Gość gość
Moze warto przestac uzalac sie nad soba i zwalac wine za wszystko na dziecinstwo i rodzicow?

Gość gość
to wina tego sqrwiela azora. przed nim bylo wszystko idelnie. ten szmaciarz zeslany przez szatana