Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozwiedziony, dlaczego unikaja mnie panny?

Polecane posty

Gość gość
gość 2016.05.28 to prawda też się dziwię

Gość gość
Ja mam zupełnie inne doświadczenia. Już kiedy byłem żonaty to panny dosłownie same pchły mi się na c***a. Oczywiście są takie które kalkulują ale zapewniam że są też inne bardzo chętne. Którym wgl nie przeszkadzało że miałem żonę i dziecko. A nawet wydaje mi się że je to kręciło. Jedna z którą jestem teraz czekała aż się rozwiodę. Więc po co wgl taki temat. Są różne kobiety i pewnie bardziej chodzi o to czy masz powodzenie u kobiet czy nie.

Gość gość
jeju 33 lata i 13 letni bachor? :O mój facet ma tyle lat i kręci mnie w nim to, że jest wolny, zwiedzał, miał ciekawe życie, przygody, a co mógł robić tatusiek :O brrr

Gość gość
Ty sobie chcesz układać życie, udajesz ze nie masz dziecka bo mieszka z matką i tylko na weekendy sie widujecie. Co ma twoja byla zona powiedziec skoro jest z twoim synem codziennie, a tacy jak ty rozwodnicy skreślają Kobiety z dzieckiem. Powinniście opiekę dzielić pól na pól. Wtedy każdy ma takie same szanse na ponowny związek a tak to ona ma o wiele trudniej.

Gość gość
On pewnie myślał, że jak sie rozwiedzie to będzie miał dużo wesołego roochania, a tu gucio.

Gość gość
Ale tak właśnie jest po rozwodzie. Przed też właśnie przez ten seks.

Gość gość
smieszycie mnie wy wszyscy. gdy ją zrobiłam podobny temat tylko że jestem po rozwodzie z córeczką czy ktokolwiek mnie jeszcze kiedyś zechce normalny to dostałam z pięć odpowiedzi od was że jestem szmata i locha rozplodowa która teraz szuka kogoś dla pieniędzy. płakałam przez wasze podejście dwa dni. ale jak już facet zakłada temat i jeszcze panny szuka to odpowiedzi kilkadziesiąt i jeszcze mu piszecie że znajdzie itd. skąd podejście inne do faceta niż do kobiety? gardze wami okrutni ludzie

Gość gość
Właśnie.. kobiety maja dużo trudniej po rozwodzie. A jak mają więcej niż jedno dziecko to właściwie zero szans.. Zaczynam się z tym godzić :-/

Gość gość
10:29 przecież te odpowiedzi są od facetów. Oni kłamią, że ten typ na pewno znajdzie super laske, która pokocha go bez wzgledu na jego kule u nogi. Śmieszni i naiwni są. Żadna go nie zechce,nie martw się. Każdy rozwodnik tak powinien właśnie kończyć w samotności,sromocie i najlepiej bez seksu do śmierci. Chyba,ze u prostytutki.

Gość gość
To nie rozwód jest przyczyną, a dziecko. Gdybyś był bezdzietnym rozwodnikiem, twoje relacje z kobietami układałyby się inaczej. Piszesz, że dziecko nie przeszkadza, bo jest tylko(?) w weekendy. Ale to przecież weekend w głównej mierze jest tym czasem, gdy para ma chwile dla siebie, by porobić coś wspólnie - wyjechać, poleniuchować, poimprezować itp. co kto lubi. A u ciebie w tym czasie wkracza dziecko. Podobnież z urlopem - zamiast poświęcić go na wspólny odpoczynek z wybranką serca, ty wyjeżdzasz z dzieckiem i... ex żoną (sic!). Sama jestem rozwódką (bezdzietną), a życiu na taki układ bym nie poszła. Mój obecny mąż też jest rozwodnikiem z dzieckiem, ale jego córka mieszka 1000 km od nas, przyjeżdża 2 razy do roku, co jestem w stanie znieść - traktuję ją jak miłego gościa z rodziny.

Gość gość
Bo to jest zwykłe prowo.