Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

julia kobós. najlepsza juciuberka

Polecane posty

Gość gość

kultularnie i z szacunkiem o idolce 10 latek

Gość gość
Czyżby nowy temat? Ale dlaczego z błędem?

Gość gość
bo balam sie policji haha

Gość gość
oczywiscie zartuje. czy ktos wie cos o ojcu dziecka? to prawda,ze tlumaczy jej filmy?

Gość gość
Podobno dziś jadła szparagi na obiad. Odrażające!!

Gość gość
Dusza się moja zamyśla głęboko, Czuje, że tu jak słońcu zajść potrzeba, A innym ludziom zabłysnąć na oko…

Gość gość
Bujda granda zwykła

Gość gość
Zumba jest połączeniem głośnej muzyki o latynoskim akcencie, prostych ruchów i nieskomplikowanych układów. To taniec niezwykle energetyczny, który pozwala zrzucić zbędne kilogramy i zyskać piękną sylwetkę, a przy okazji stanowi świetną zabawę. Zumba nie jest treningiem wprowadzającym jakiekolwiek ograniczenia wiekowe czy sprawnościowe. Dzięki wielu jej odmianom każdy może znaleźć coś dla siebie.

Gość gość
Bokwa to rodzaj treningu, który jest połączeniem boksu i tańca. Sport ten zapewnia dynamiczne ruchy i szybkie tempo. Bokwa to połączenie rytmicznych, tanecznych ruchów z ciosami i kopnięciami charakterystycznymi dla sztuk walki. Elementy boxingu zapewniają treningom zrzucenie kilogramów, rzeźbienie mięśni i dbałość o ładną sylwetkę. Bokwa jest treningiem o bardzo dużej intensywności.

Gość gość
A wiecie skad jest imie JANINIA osoby ktora grala z nim na gitarze?

Gość gość
Witamina D wytwarza się podczas przebywania na słońcu, w wakacje samo słonce powinno zaspokajać nasze potrzeby jednak w okresie jesień/zima można stosować suplementacje

Gość gość
Przepis dla psiarzy, których zwierzaki źle znoszą wysokie temperatury... W zależności, na jakiej diecie jest pies, co lubi- 1.Ugotować mięso, bez kości, może być z warzywami do wybitnej miękkości. 2. Ostudzić jedzenie, zblendować wszystko na totalną papkę. 3. Papkę umieścić w elastycznych foremkach do babeczek/ woreczkach foliowych/ kongach. 4. Wszystko zamrozić na kość. 5. Lody dać pieskowi. Spełniają dwie funkcje- chłodzą pieska, a także uspokajają, zapewniają mu bardzo zdrową rozrywkę.

Gość gość
A znacie jakieś miejsca w Sopocie na nocleg?

Gość gość
Czy komuna kiedykolwiek miała miejsce?

Gość gość
Wszyscy równi wobec czasu i płomienia...

Gość gość
Jeśli Twoje Serce jest tak wielkie jak marzenia, to wiedz że osiągniesz o wiele więcej. Nigdy nie trać nadziei i wiary, dlatego że to one dają nam siły do realizowania swoich marzeń. Twoje marzenia są piękne i dlatego spełniają się. Miłość, którą masz w sobie jest najwierniejszym Twoim przyjacielem. Nigdy nie pozwól by ktoś zakłócił jej spokój, a ta którą darzysz bliskich jest najważniejsza. Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego. Marek Aureliusz

Gość gość
To była moja pierwsza w życiu burza śniegowa. Chociaż widziałam śnieg podczas rzadkich wizyt w tych górach, nigdy przedtem nie widziałam jak pada. A padał jak noc długa. W końcu wszyscy zasnęliśmy. Spałam niezbyt mocno z powodu gwałtownych porywów wiatru, które trochę mnie niepokoiły.

Gość gość
Zrobiła to?!

Gość gość
Chciałabym Ci powiedzieć, jeżeli jesteś smutny z powodu nienawiści w świecie, nie płacz i nie trać nadziei, ale zrób coś, nawet coś małego!

Gość gość
A gdy jest naprawdę źle, pod dach przyjaciół sie schowaj.

Gość gość
Życie jest... Życie jest szansą, schwyć ją. Życie jest pięknem, podziwiaj je. Życie jest radością, próbuj ją. Życie jest snem, uczyń je prawdą. Życie jest wyzwaniem, zmierz się z nim. Życie jest obowiązkiem, wypełnij go. Życie jest grą, zagraj w nią. Życie jest cenne, doceń je. Życie jest bogactwem, strzeż go. Życie jest miłością, ciesz się nią. Życie jest tajemnicą, odryj ją. Życie jest obietnicą, spełnij ją. Życie jest smutkiem, pokonaj go. Życie jest hymnem, wyśpiewaj go. Życie jest walką, podejmij ją. Życie jest tragedią, pojmij ją. Życie jest przygodą, rzuć się w nią. Życie jest szczęściem, zasłuż na nie. Życie jest życiem, obroń je.

Gość gość
Tańczyć w deszczu

Gość gość
Widac wlasnie, na czym Zulieta i jej patologiczna rodzina spedzaja czas. Ciekawe, czym zaplacila za ten Spam? Hahaha

Gość gość
Był sobie Jasiu, taki malutki Nie palił petów, nie pił też wódki To czym zaspokajał swoje podniety To były właśnie jego skarpety

Gość gość
Droga Małgosiu. Dlaczego zniknęłaś z Krainy Grzybów? Dokąd odeszłaś? Gdzie jesteś Słoneczko moje? Wróć. Koteczku. Kocham.

Gość gość
Jak uwieść mężczyznę? Musisz sprawić, by czuł ciągły niedosyt twojej osoby, by był niezadowolony, że jeszcze cię nie ma, by łaknął twojego towarzystwa, spojrzeń i tych „niby” przypadkowych muśnięć włosów i skóry. Osiągnięcie takiego efektu nie jest łatwe, ale jeśli będziesz znała kilka trików, na pewno ci się powiedzie. Krok 1 Przygotuj nożyczki. Krok 2 Zgol brodę. Krok 3 Umyj paznokcie i miejsce za uszami. Jesteś gotowa. Od teraz będzie Cię kochał zawsze i będziesz jego najpiękniejszą Sarenką.

Gość gość
Zatrzymać ciężarówki - hasło tegorocznego Dnia Praw Zwierząt

Gość gość
Jak odnieść Sukces w życiu? Idź do kiosku. Kup magazyn Sukces. Idź go z powrotem odnieść. (Powiedz, że Ci się nie podobał, należy Ci się rekompensata za straty moralne w postaci dwudziestu sześciu milionów dolarów w gotówce). Wierzę, że Ci się uda! Uwierz i Ty?

Gość gość
sałatka brokułowa Witam serdecznie :))))) przepis :) 1 brokuł ugotować ardente 3 cebule czerwone pokroić w kostkę i sparzyć 1 ser feta / pokroić w kostkę 10 dag słonecznika uprażyć na suchej patelni Sos : ¼ szklanki oliwy 1 łyżka octu jabłkowego, sól, pieprz

Gość gość
Jeżeli polityk mówi o świetlanej przyszłości, to możesz być pewien, że ma na myśli swoją przyszłość