Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim są Zydzi ? Jakie mają korzenie ?

Polecane posty

Gość gość

Czy sa to tylko ludzie z korzeniami arabskimi, izraelskimi itd. Zamieszkujący i pochodzący ze wschodu? Czy polacy też zydami? Np natalie portman urodziła sie w Jerozolimie ale jej rodzice to emigranci (mieszanka Polski,Austri, Rumunii i Rosji) a wszędzie piszą ze jest zydowka. Podobnie naukowcy ... jakiś Niemiec a pisza ze żyd Czy jestem zydowka jeżeli mam polsko-niemiecko-ukrainsko-francuskie korzenie?

Gość gość
Up

Gość gość
są narodem jak każdy inny

Gość gość
To są rośliny z rejonów Morza Sródziemnomorskiego z bardzo głęboko osadzonymi korzeniami.

Gość gość
Żydom dał początek upadek UFO z trzema załogantami, mężczyzny i dwóch kobiet, stąd charakterystyczne cechy semickie. Potem w czasach Mojżesza, Żydzi zgodzili się, aby w ich ciałach inkarnowali Reptlianie, czyli żądni władzy i forsy Obcy o pochodzeniu gadoidalnym. W dzisiejszych czasach Żydzi charakteryzują się paranoją i agresją, czego przykładem jest Izrael. Mam nadzieję, że te rzetelne i powszechnie znane fakty pomogły ci zrozumieć kim są Żydzi?

Gość gość
Dzięki działaniom społecznym i kulturowym, Zydzi są hybrydowym rodzajem który może mieć podział polsko-niemiecko-ukrainsko-francuskie korzenie w swoim DNA i nie tylko. To nie jest zaraźliwe.

Gość gość
Wy jesteście upośledzeni????:D

Gość gość
Żydzi pochodzą od starożytnych nomadów i rabusiów, nazywanych HABIRU, o których pozostało całkiem duzo wzmianek w tekstach klinowych, egipskich i starozytnej korespondencji. To co mówi o Hebrajczykach Księga Rodzaju, pokrywa się z opisami Habiru w innych źródłach. x Żydom dał początek upadek UFO z trzema załogantami, mężczyzny i dwóch kobiet, stąd charakterystyczne cechy semickie. Potem w czasach Mojżesza, Żydzi zgodzili się, aby w ich ciałach inkarnowali Reptlianie, czyli żądni władzy i forsy Obcy o pochodzeniu gadoidalnym. x hehehehehehe :D

Gość gość
Większość twierdzi, że Żydzi rządzą światem, sami Żydzi lubią o tym czytać dla podbudowania swego Ego. ;-)

Gość gość
Słowianie to nie Żydzi. Wszystko ci sie pomieszało :D

Gość gość
Żydzi są Narodem Wybranym i faktycznie żaden inny naród nie ma takich osiągnięć (w każdej dziedzinie) jak oni. Mam dla nich wielki szacunek. Co drugi Polak ma w sobie część krwi żydowskiej ale albo o tym nie wie albo nigdy się do tego nie przyzna.

Gość gość
współcześni żydzi to głównie potomkowie dużego narodu Chazarów który w VIII w.ne.przeszedł na judaizm

Gość gość
No ja na przykład miałam w XIX wieku 1 przodka, który był Żydem. Oprócz tego miałam przodków Ślązaków, rdzennych Polaków, Czechów, Węgierkę i jakieś inne europejskie narodowości. I co z tego?

Gość gość
Żydzi tez ludzie, tak jak wszyscy inni. Gdybym żyła za okupacji, to ukrywałabym żydów przed nazistami. Dlatego, że zawsze jestem po stronie pokrzywdzonych. A osiągnięcia mają ludzie wszystkich narodowości. Ani Żydzi, a ni Niemcy, ani żadni inni nie są narodem nadludzi.

Gość gość
Sami żydzi ustalili sobie, że do ich narodu należy ten, kto miał matkę Żydówkę. Nawet ojciec nie przekazuje tej przynależności. A co dopiero jacys nieznani przodkowie ileś pokoleń wstecz.

Gość gość
cholera nie można nic na kafeterii napisać, bo "Treść została uznana za SPAM" To pewnie Żydzi, którzy nie lubią jak się o nich pisze ;-) :P