Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GGGB NIE HEJTUJ JUŻ TAK KOTERBY Z GOŚCIA :D

Polecane posty

Gość gość

Idiotka :D🖐️

Gość gość
To nie gggb,idioto :)

Gość gość
to nie GGGB, robie to ja :classic_cool: i nawet nie spodziewasz się Grzegorz K-ce z kim masz do czynienia. Ale wiedz jedno, masz przej‪ebane :classic_cool: BTW. nie jestem Moon, ani Dyzio

Gość gość
Tamten co się pytasz gggb, to nie ja, ale ja np jadę tylko słowiania, a do ciebie nic nie mam :-)

Gość gość
strach się bać hehehehehehe :) a ty gggb w*********j lepiej na grób twojego ojca cygana szmato !!!

Gość gość
GGGB dziś kim jesteś? x kimś kto Cię polubił ;-)

Wiem że to nie zbereznik i na pewno nie moon bo to ostatnia osoba którą podejrzewałabym o "obrone", zaczął regularnie hejtować mnie z gościa i to najbardziej obrzydliwie.... Nie wiem co dzieje się w tamtym temacie, zatrzymałem się na 2 str,nie wytrzymałam tej nienawiści...:(teraz widzę że jest dwa razy więcej odpowiedzi, ale nie chce tam wchodzić...

Gość gość
gość dziś strach się bać hehehehehehe x K-ce cwelu z rzeżączką, myślisz że jesteś jakimś super trollem, hejterem? Co ty tu odwalasz? wyklinasz tylko i nic z tego nie wynika, bo po 90% spływa to dokumentnie. Masz pojęcie o stalk-trollingu jak pierwszoklasista o całkach :D beznadziejny łysy bezrobolu, gnijący 24/7 na kafe, wypatrujący z manią psychopaty HIM i GGGB. :D:D:D

Zresztą to nieistotne kim jesteś...nie wiem po co znowu tu zajrzałam....

Gość gość Tajemniczyy
GGGB ,rozwiazanie jest taki off przycisk,wyjdź na spacer..po co tu się marnujesz? ;) :P

Gość gość
hehehehe, wszystkie tematy o Koterbie, że ma w gaciach parówkę berlinkę lub że tata wchodził mu do wanny poznikały :D hahahaha jak łysy cwelisko wyklikał szybko "zgłoś do usunięcia" oj Grzegorz, Grzegorz :D ty zwiędły jednostrzałowy fafrędzlu :D

Gość gość Tajemniczyy
To były moje tematy,nie trawie tego debila i ofiarę gwałtu ;) :D

GGGB dziś Uwierz, że nigdy Cię spod pomarańczy nie atakowałem. Włącz telefon, tj, numer zaczynający się od 7 - wytłumaczę Ci to. :)

Rozumiem. Jeśli zmienisz kiedyś zdanie - mój numer zaczyna się od "5". :) Znasz. :) edit: jednak kilka razy, zdarzyło mi się anonimowo nazwać cię czarnuchem :classic_cool: Niczego więcej sobie nie przypominam :classic_cool:

Gość gość Tajemniczyy
gggb,będzie dobrze ja robię myk Trzymaj się :)

Gość gość
gość Tajemniczyy dziś nie każdy topik o K-ce był Twój ;-) ja też pare pocisnąłem ;-) również go nie trawie, pajac w typie "kozak w necie, piz‪da w świecie". a najlepsze że on jak ostatni kretyn myśli, że z gościa to mu tylko Girl albo durna HIM tylko jedzie, nie kuma że swoim debilnym pierd‪oleniem wkur‪wił ciut więcej ludzi.

Gość gość
ale him tak zgnoił, że odeszła z kafe i to się liczy spoko typ jak dla mnie, ma facet jaja :D

Gość gość
gość dziś Jaja? chyba wielkanocne wydmuszki :D HIM jest po prostu debilką, dlatego uległa takiemu prostackiemu kretynowi. a juz wystarczy popatrzeć choćby na GGGB jaka zlewe oraz pompę z idioty ma i juz widać różnice poziomów, kto da się pajacowi zahukać, a kto go oleje ciepłym sikiem. To już nie mówie jakby go stare wyjadacze na celownik wzięły, nawet nie tylko z działu ogólnego ;-) leżałby i kwiczał :-) w zasadzie popierdując przekleństwami tylko. Hehehe ;-)

Gość gość
hahahaha gggb to on zrównal juz kilkaset razy z ziemią:D z tego co widze to lepiej niech sobie to żałosne dziewcze da spokój bo wyląduje w szpitalu psychiatrycznym z jego powodu tak jak HIM ta żałosna wieśniara z reszta jeśli chodzi o him to żal mi tej wsiury co chwile wrzuca jakies żałosne obciachowe foty, że aż śmiac się z niej chce bazarowa modelka hahahaha

Gość gość
gość dziś hahahaha gggb to on zrównal x HAHAHAHA :D:D:D Pedale Grzegorzu Koterba K-ce, nie pisz o sobie w trzeciej osobie :D pogrążasz sie co raz bardziej smakoszu stolców, który umie tylko kozaczyć to upośledzonej HIM i małolaty GGGB :D

Gość gość
KOTARBAAAAA TY KUŘWOOOOO :-D