Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura000

Co myślicie o takim wychowaniu?

Polecane posty

Gość Laura000

Moi rodzice nigdy nie szczędzili mi słów, że są dla siebie najważniejsi, a ja dopiero potem. Wiele matek i żon walczą jak na wojnie i mówią, że to dobre dla dziecka. Cóż. Dla mnie nie było, żyłam w ciągłym strachu , że w razie czego mama zawsze wybierze tatę. Owszem kochali mnie, ale siebie miliardy razy mocniej. Widziałam to w każdym ich kroku....Jako nastolatka miałam zaburzenia psychiczne: nerwicę i anoreksję. Ja tylko chciałam być dla kogoś najważniejsza, ale nie byłam. Bardzo cierpiałam. Teraz mam córkę i męża. Kocham ich jednakowo , ale inną miłością.

Gość gość
miałaś pieprzniętych rodziców :/ Dobrze, że teraz masz ludzi dla których jesteś najważniejsza

Gość gość
Piertolisz. Rodzice dali ci dobry przykład miłości a ty, rozwydrzony bachorze jeszcze narzekasz. Szkoda że ci dooopy codziennie pasem nie bili to wtedy miałabyś podstawy do narzekań. Jesteś głupim, roszczeniowym starym bachorzyskiem

Gość gość
właśnie widać jaki to dobry przykład...jak ta osoba wyżej miała taki model rodziny to tylko pokazuje jak to ryje psychike

Gość gość
gość dziś akurat głupia to jesteś ty i to widać