Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu traktujecie randki tak śmiertelnie powaznie?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu kobieta na foru pytała czy może iść na randkę w krótkich spodniach i odpowiedzi były mieszane chociaż zarzekała się, że są to w miarę eleganckie shorty. Moje pytanie jest takie - co jest złego w pójściu na randkę nawet w porwanych jeansach? Jeżeli takie ubrania nosisz na co dzień to czemu nagle na randkę nie można ich założyć? To tylko randka, spotkanie z kimś kto w teorii przecież nas zna i już teraz lubi.

Gość gość
no to idz w rozklapciałej koszuli

Gość gość
jakbym nosiła "rozklapciałe koszule" to pewnie w takiej bym poszła :D

Gość gość
up

Gość gość
to masz styl,a co pytania ,nie chodze na randki dla zabawy,mam mało czasu i nie chce mi się,tylko poważne znajomości,wiec traktuje poważnie ,nie pojde rozmemłana ,spotkam się tylko z kims wyjątkowym ,spotkanie ze mna to tez cos wyjątkowego,,musi być pięknie,

Gość gość
I będzie takie piękne zawsze czy robisz pokazówkę na kilka pierwszych randek? :)

Gość skunks
nie ma sprawy , przyjdź kobieto na randkę w firance prześwitującej to razem pomyślimy co dalej i gdzie razem na zakupy ciuchowe wyskoczyć ? ale masz problem ! przyjdź na randkę to pogadamy o przyszłości

Gość gość
fajny nick, skunksie

Gość gość
Up

Gość gość
a jakbyś sie czuła gdyby chłopak na randkę z tobą przyszedł w szortach i podkoszulce, raczej tak nie wypada. Wiadomo że nie należy odstawić się jak szczur na otwarcie kanału ale trzeba zaprezentować się w stroju lepszym i bardziej wyjściowym.A jaki strój to już każdy ma swój styl, jedna dziewczyna założy prześwitującą mini i szpilki a druga założy dziurawe dżinsy i sportowe buty.Jeden facet założy koszule i eleganckie spodnie, inny założy dżinsy i tiszert, wszystko jest dozwolone.Chodzi głównie o to, że ma to być lepszy strój z szafy. Więc jeśli dziewczyna chce założyć eleganckie krótkie spodenki top wg mnie to może być przecież nie musi nosić biznesowego stroju jak pracownik banku.

Gość gość
To jak się ubierzemy powinno chyba zależeć od tego gdzie idziemy, jak idziemy na spacer to nie widzę powodu żeby ubierać się inaczej niż codziennie. Jakbym się czuła jakby facet przyszedł w shortach i koszulce? Normalnie. Przecież tak go już chyba widziałam.

Gość gość
jest już po was, patologia nigdy z was nie wyjdzie :)

Gość gość
jeżeli jesteś jedną z tych osób dla których każdy kto ma inne zdanie jest patologią to proponuję łyknąć sobie melisę i znaleźć lepsze zajęcie bo do rozmów się nie nadajesz :)

Gość gość
Randka to tylko randka, jak komuś nie podoba się to jak normalnie wyglądamy albo traktuje to jak eliminacje do "Mam Talent" to po co w ogóle się w to bawić?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość przerost tresci nad forma
oczywiście że wypada przyjśc w szortach nie ma w tym nic dziwnego to nie wyklad w seminarium ale wiekszosc ludiz zapewne napisze ci co innego.

Gość gość
Nic dziwnego, że ludzie potem narzekają, że partnerka czy partner są inni niż na początku związku. Jak ktoś gra przez pierwszych parę tygodni to tak to się kończy :D