Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiecie skąd Browar Namysłów bierze wodę do produkcji piwa?

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałem się że pod miastem Namysłów (województwo opolskie) są jakieś podziemne jeziora ponoć 2 km pod miastem jest tam woda i to bardzo czysta to dlatego miasto z tego korzysta dlatego to piwo jest takie dobre

Gość gość
raczej bierze z oczyszczalni ścieków dlatego to piwo smakuje jak siki :O

Gość gość
ps jak kilka czy kilkanaście lat temu nie pamiętam ryan tak sie ten gościu nazywa kupił ten browar to piwo było wtedy tak paskudne że nawet nikt z namysłowa tego nie chciał pić i mieliśmy w namysłowie takie przysłowie chcesz mieć s/r/a/c/z/k/e z rana napij sie piwa ryana ...

Gość gość
Hejterze to nie są siki i dobrze o tym wiesz czemu ty tak piszesz co? Chcesz mnie celowo zdenerwować dobrze wiesz że tak nie jest i dobrze wiesz że to jedno z lepszych piw regionalnych w Polsce daruj już sobie te złośliwości :(

Gość gość
Ale Namysłowianie dogadali się z Ryanem i powiedzieli mu żeby skład i produkcja piwa była jak dawniej wg tradycyjnej receptury on się na to zgodził i powiedział niech będzie tak produkowane jak dawniej ja tylko będę kasę liczyć

Gość gość
chyba dobrego piwa nigdy nie pilas :O to juz ta woda zabarwiona alkoholem znana w usa jako budweiser, jest lepsza niz te popluczyny z namyslowa :O

Gość gość
PS dowierzałem też się że browar Namysłów chce miastu oddać zamek a miasto chce go odrestaurować i zrobić tam muzeum i udostępnić turystom ponoć jest tam bardzo pięknie w tym zamku oraz mnóstwo obrazów itd nie byłem tam bo tam nie można wchodzić ale wiem że tam ponoć jest ładnie bo ponad 20 lat temu to było udostępnione do zwiedzania :)

Gość gość
Idiotko piwa z browaru namysłów są jedne z lepszych w Polsce wiem bo na sto procent nie piłaś i nie wiesz o czym piszesz Ja piłem różne piwa tyskie żywce żubry warki okocimy itd i najbardziej z nich smakują mi Namysłowskie piwa kup sobie w biedronce piwo kuflowe zamkowe złoty denar lub namysłów pils i spróbuj to zobaczysz i na sto procent nigdy namysłowskich piw nie piłeś

Gość gość
to sa jakies szczyby a nie piwo, ten namyslowski browar :O chyba kpisz pajacu, nazywajac to w ogole piwem :O

Gość skunks
SIKI NAMYSŁÓW KLOAKA NAMYSŁÓW to powinny być prawidłowe nazwy na etykietach butelek z Namysłowa, które nawet nie zasługują na nazwę PIWO lub LAGER , kto zezwolił na produkcję i sprzedaż takiego świństwa , gdzie jest SANEPID ?

Gość gość
To nie są k***a siki to jedne z najlepszych piw jak myślisz dlaczego piwa z browaru namysłów w różnych konkursach wygrywają konkursy za najlepsze piwa w Polsce? Siki to są amerykańskie pseudo piwa piwa z browaru Namysłów setki lat przed odkryciem twojej zasranej ameryki już były i ps to są prawdziwe piwa i jedne z Najlepszych w Polsce i na tyle cie stać nie stać cie na normalną dyskusje? Co tylko jedyne to potrafisz to zbluzgać obrazić zgnoić ? Gratuluje sukcesu jadu prymitywu i prostactwa przyznaj się nigdy tych piw nie piłaś i naucz sie normalnie dyskutować bo ty nie wiesz co to znaczy Normalna dyskusja

Gość gość
pytanie za 100 punktów: czy Rycerskie jeszcze produkują ?

Gość gość
PS i ty nawet nie wiesz co to oznacza kloaka i nie obrażaj piw których nie piłaś to powtarzam jedne z Najlepszych piw w Polsce z kilkusetletnią średniowieczną tradycją i z tradycyjną recepturą to jedne z niewielu piw warzonych w otwartych kadziach to piwa niepasteryzowane najpierw spróbuj a potem oceniaj i ps nigdy ich nie piłaś i nie zasługujesz ze swoim prymitywem i prostactwem na to bym z tobą dyskutował i ps dzieci w przedszkolu mają wyższy poziom dyskusji niż ty widać że ty nawet podstawówki nie skończyłaś i jedyne co potrafisz to zbluzgać zgnoić i obrazić? To gratuluje głupoty i prymitywu

Gość gość
powtarzam pytanie za 100 punktów: czy Rycerskie jeszcze produkują ?

Gość gość
PS rycerskie jest z browaru Głubczyce

Gość gość
Najlepsze to Kujawski, Namysłów na drugim miejscu. :)

Gość gość
No odpisz ale nie z niskim poziomem dyskusji

Gość gość
gość dziś Najlepsze to Kujawski, Namysłów na drugim miejscu. usmiech.gif Kasztelan taki na przykład ;)

Gość gość
Rok produkcji: 2002 i masz idioto odpowiedź na twoje idiotyczne pytanie 🖐️

Gość gość
Gość 01:11 co ty nie wiesz że browar Głubczyce jest własnością browaru namysłów? Tak samo jak browar Braniewo jest własnością browaru namysłów?

Gość skunks
a które piwa lub lagery z browaru Namysłów są produkowane i napełniane do tak zwanych butelek 'zwrotnych' ? butelka tak zwana zwrotna , czyli ok. 30 - 35 groszy za butelkę to jest koszt dla Polaka , gdy kupujemy piwo Królewskie , ŻUBR, BRACKIE , TYSKIE , ŻYWIEC , EB , TATRA lub inny LAIKONIK to butelki są tak zwane ZWROTNE , piwo z browaru Namysłów JEST pakowane do zielonych butelek z etykietą , już kolor zielonej butelki odstrasza na dzień dobry i cena , gdy robimy tak zwaną IMPREZĘ to często kupujemy BROWAR od jednego producenta i butelki zwrotne , ponieważ Browar Namysłów sprzedaje swoje wyroby i produkty w swoich naczyniach zielonych bez możliwości wymiany szkła na wymianę z płynem, więc wszyscy OMIJAJĄ TEN PRODUKT , gdy cena piwa z Browar Namysłów będzie NORMALNA , czyli ok. 1,70 PLN netto za butelkę piwa to być może Polacy zaczną kupować to piwo , przy cenie 2,75 PLN za piwo Nanysłów to idź w peazdu !

Gość gość
Skunks bardzo trafne uwagi piątka i wszystko wskazuje, że namysłów poleciał na psy.

Gość gość
Tak więc do ciebie Skunks trafia 100 punktów, piątka jeszcze raz.

Gość gość
PS kiedyś wam bardziej smakowały te piwa? Wg mnie teraz się polepszyły u mnie w powiecie namysłowskim wszędzie można je kupić piwa Braniewo też (zamieszczę wam za chwile zdjęcie budynku browaru w Namysłowie

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
eh

Gość gość
piwo z Braniewa można kupić w hipermarkecie bi1