Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja każda dieta kończy się głodówką i efektem yoyo ktoś też tak ma?

Polecane posty

Gość gość

chcę schudnąć około 6 kg do mojej idealnej wagi. niestety każda moja dieta kończy się tym, że zamiast jeść te zdrowych 1600 kcal (dziewczyna) i ćwiczyć ale nie przesadzać z ćwiczeniami, to zawsze chudnę nagle i to z wody tylko. ćwiczyć owszem ćwiczę ale nie potrafię jeść więcej niż 1000 kcal bo jestem zdesperowana by chudnąć jak najszybciej mimo że wiem że chciałam chudnąć wolno tak 1 kilogram na miesiąc by potem nie borykać się z efektem jojo i liczyć na nieodwracalny efekt.

Gość gość
ja kiedys własnie racjonalnie chudłam i powoli ale jojo i tak było

Gość gość
choc przynajmniej to jojo nie bylo takie szybkie,po głodówkach tyłam dosłownie w pare dni,a po takim powolutku odchudzaniu to sie chociaz pare miesiecy cieszyłam figurką ale wybrałam wp*****lanie,teraz lato to żałuje:(

Gość gość
1600 kcal i 1 kg na miesiac?na tydzien chyba...ja jedząc 1600 kcal schudłam w miesiąc 5 kg...ale spokojnie mozesz jesc nawet 1800 i tak schudniesz...chyba ze masz na maxa zepsuty metabolizm lub niska jestes bardzo

Gość gość
00:32 jak jadłam te 1100 kcal z ćwiczeniami to chudłam z 7 kg na miesiąc z 58 kg do 51. 163 to raczej niska jestem. A metabolizm to nie wiem. W sumie to ja całe życie raz nie jem raz się obżeram.

Gość gość
Nie macie pojęcia o diecie... dla was schudnąć=zrzucić kilogramy, byle waga się zgadzała a w ogóle nie interesujecie się tym dlaczego ważycie mniej.

Gość gość
a to jak tak mało wazysz to nic dziwnego ze wolno tyjesz

Gość gość
Przyczyną jest niewłaściwy poziom hormonów w twoim ciele. Co z tego, że jesz mało i dużo ćwiczysz skoro twój organizm jest nastawiony na zatrzymywanie tłuszczu, a nie na jego pozbywanie się. Więcej możesz przeczytać tutaj http://fitnesowiec.pl/jak-schudnac-10-kg-w-miesiac/

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona