Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JusiaJustyna JusiaJustyna

Samotna matka szuka mieszkania !

Polecane posty

Czy znajdzie się tu jakaś samotna mama z Warszawy która chciałaby wynająć wspólnie mieszkanie od 1 czerwca? ? Jestem samotna mamą 14 miesięcznej córeczki ,rozstalam się z jej ojcem i poszukuje nam nowego miejsca na ziemi. Może jest ktoś kto może mi pomóc ?? Pozdrawiam.

Gość gość
Trzeba było o tym myśleć przed rozwodem. A ile zarabiasz?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Michał121212
Przed jakim rozwodem? Przeciez to na 100% nowoczesny konkubinat byl.

Jesteśmy w separacji

Gość gość
Jaki powód rozstania jeśli można wiedzieć?

Gość Justyna Jusia
Poproszę o wypowiedzi w temacie a nie zgryzliwe głupie komentarze od obcych osób nie znających sytuacji w jakiej się znajduje.Pozdrawiam.

Gość gość
nigdy bym nie wynajął mieszkania samotnej matce

Gość gość
Ludzie nie chcą wynajmować samotnym matkom z dziećmi. Podziękuj rządom za bandycką ustawę o ochronie lokatorów gdzie 90% praw ma wynajmujący a właściciel mieszkania żadnych.

Gość gość
Hey czy szukasz nadal mieszkania w Warszawie? Ja rowniez jestem samotna mama i wlasnie szukam lokum w Warszswie i to jak najszybciej odezwij sie bardzo prosze. Moze jest inna samotna mama ktora szuka wspolokatorki prosze odezwijcie sie. Mam prace dziecko, przedszkole tylko brakuje spokojnego lokum. monika_arci123@wp.pl

Gość KsioncChrabonszcz
Wynajmij samotnej matce mieszkanie i masz: zero kasy, bo przecież ona ma ciężką sytuację a dziecku dać trzeba. Zniszczoną chatę, bo Dżesika jak to dziecko kredką pomazała. Nie możesz wyj/ebać z chaty nawet jak nie płaci, bo rząd tak chce.

Gość gość
KsioncChrabonszcz dziś W Polsce niestety mamy socjalizm i państwo opiekuńcze - feministyczne. Mi jako mężczyźnie nic nie przysługuje ale wymaga się ode mnie bym pracował ale prace muszę znaleźć sobie sam.

Gość Czytać się nie da

Ale podle z was scierwo.  Bo wy mamusi nie macie ? Czy jest patuska ? Aonimowe wpisy I +100 do bycia posiadaczem mocnej opinii.  Zawsze na tych forach tylko jad . Jak by każda kobieta z dzieckiem od razu była Karyna, nie trzeba od razu mierzyć ludzi swoją miarą.  Niezależnie czego dotyczy post to zawsze znajdą się takie wszy które muszą wcisnąć szpile żeby się lepiej poczuć, dobija mnie że ludzie to takie dno 😕 .