Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ringo43

dlugi

Polecane posty

Mamy wraz z Zona po 60 lat. Ja jestem bez pracy a Zona dostaje z MOPS 500zl zasilku. Kiedys oboje mielismy prace. Po 10 i 15 latach odezwali sie (starzy dlurznicy) czyli windykacja z 1000krotnymi odsetkami. Pisalismy do sadu o przedawnienie ale zawsze czegos im brakoje i odsylaja nasze pisma. Nie stac nas na prawnika za 200 badz 500zl. Porady onlajn tz(bezplatne) to fikcja. Czy jest w kraju ktos kto doradzil by nam nieodplatnie .Pozdrawiam Ringo43

Gość gość
W kazdym większym mieście jest darmowa porada prawna za darmo sama z takiej porady korzystałam

Gość gość
Spórbouj może w Eureka Finanse. Oni zajmują sie odzyskiwaniem długów, ale znają doskonale drugą stronę. Zawsze można cos zalatwic polubownie. Poza tym jak ktos daje taki narzut za odsetki to on coś nieuczciwie robi, nie Wy.

Gość gość
Ja skorzystałem z porady prawnej w kancelarii Liderio, bardzo pomogli mi wyjść na prostą i dzięki nim jestem teraz bardzo szczęśliwym człowiekiem. Mam nadzieje że komuś też pomogłem tak jak i mi doradzili kiedyś. Mają też stronę swoją kancelarialiderio.pl

Spróbuj zadzwonić do ludzi z beznakazu, mnie bezpłatnie poradzili jak poradzić sobie z długami.