Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna czuc się ładną gdy w okól tysiące ładniejszych?

Polecane posty

Gość gość

przecież to nielogiczne. jak to jest, że kobiety średnie, brzydkie czują się ładne, podrywają, mają mężów w świecie gdy istnieją o wiele ładniejsze np taka? https://lh3.googleusercontent.com/-q-F8UhY8MX0/VuvvtT7iXeI/AAAAAAAEJV0/riAYjTgc_OA/w1000-h1000/SMILE.jpg jak można dojść do wniosku, że jest się ładną gdy ciągle mamy nowe dowody, że istnieją ładniejsze od nas? nie piszę tego by powiedzieć, że nie wolno czuć sie ładną, ja też chcę sie tak czuć, ale co mam zrobić z wiedzą, że porównując sie z innymi jestem jakoś w dole stawki? bo nie jestem zaślepiona i potrafie patrzeć na siebie obiektywnie. czyli zeby czuc się ładną trzeba sie trochę oszukiwać? bo np wiem, że zaraz mi tu napiszą kafeterianki, że one są ładniejsze od tej ze zdjęcia, ale ja wiem, ze szans na to nie ma dużych i że sie oszukujecie

Gość gość

Gość gość
niezla ale mały biust

Gość gość
upppppppp

Gość notenough
Bycie ładną to nie konkurs i tyle. Przestań się po prostu porównywać. Albo jesteś ładna, albo nie. Jeśli nie, to nie ma się co oszukiwać. Jeśli jesteś, to nie ma powodu się dołować. Dziewczyna ze zdjęcia jest śliczna, ale nie ma jednego kanonu urody. Ja mam na przykład totalnie inną - jestem ruda, blada a mam bardzo ciemne oczy. I też się wielu osobom bardzo podobam. Wszystko to kwestia gustu.

Gość gość
jesteś taką, jaką siebie widzisz w swoim mózgu.Znam dziewczynę, która ma grube nogi, niezbyt ładna a ma przystojnego bogatego faceta zakochanego w niej ślepo, gdyby ona myślała o sobie żle pewnie by go nie miała. Znam też dziewczynę bardzo ładną, normalnie poziom gwiazd Hollywood które stąpają po czerwonym dywanie a ma męża jakiegoś dziwnego faceta, mały chudy z sińcami pod oczami, nie ma forsy, nie pracuje , pali marihuane i ogólna filozofia życia - tumiwisizm.A ta zakochana a wilel się czyta że faceci muszą duzo zarabiać i mieć super fure żeby mieć fajną dziewczynę a tu ma dziewczynę a sam jest obibokiem liczącym na kase ojca dziewczyny i w dodatku dzieciaka jej zrobił

Gość gość
gość dziś "Znam dziewczynę, która ma grube nogi, niezbyt ładna a ma przystojnego bogatego faceta zakochanego w niej ślepo, gdyby ona myślała o sobie żle pewnie by go nie miała." -----No to daje mi do myślenia. Właśnie skąd ona bierze tą wiarę w siebie skoro widzi sie w lustrze? Właśnie mnie to najbardziej interesuje. Czy to jest jakiś egoizm, zdrowy egoizm? Pod tytułem: moze mam wady, ale i tak jestem super. Jak się tego nauczyć?

Gość gość
Widzę, że autorka ma problem z samooceną i to poważny. Idź do psychologa, to się dowiesz, jak się tego nauczyć, skoro sama jeszcze na to nie wpadłaś.

Gość gość
wpadłam, ale uważam, że to nielogiczne, ktoś ma grube nogi a ma uważać, że jest zgrabny i powabny? czyli jednak trzeba sie oszukiwać według was

Gość gość
w jakim p****lu znalazles to k***iszcze? :) wyobraz sobie ze mozna czuc sie piekniejsza a co myslales? ze normalne kobiety zyja fejsbukami jakis k***w ktore calemu swiatu pokazuja swoja d**e? lepsza d**e od tej teskniacej za rozumem zdziry ma jakies 30-40% kobie t na swiecie ale roznica polega na tym ze nie maja zaburzen osobowosci zeby wypinac dupsko na jednym zdjeciu i wysylac w swiat a na drugim robic mine udajaca niewiniatko z 1 kl. szk. podst. :)

Gość gość
Nie można się porównywać. Zawsze się znajdzie ktoś ładniejszy, mądrzejszy, zabawniejszy itd. Ale to nie znaczy, że ty jesteś gorsza. Jesteś sobą i jesteś niepowtarzalna, w tym tkwi wyjątkowość każdego z nas :) Jak masz grube nogi, to nikt nie mówi, że masz się oszukiwać, że są chude.. Zrób tak, żebyś była szczęśliwa, więc albo polub je takie jakie są, albo pracuj nad tym, aby coś zmienić. Skup się na sobie, zamiast patrzeć co inne mają, a czego ci brakuje. Poza tym nie samym wyglądem człowiek żyje, może warto się nad tym zastanowić. Ciesz się tym co masz, zamiast rozpaczać nad tym czego brak, bo kiedyś może się okazać, że zmarnowałaś piękny czas na narzekanie, mając to co najcenniejsze - zdrowie, młodość..

Gość gość
na kazdym zdjeciu ma inny rozmiar cycka lol biedactwo :) i napusza te rzadkie wlosy, skreca zeby optycznie zrobic bardziej geste oj wspolczuje autorowi jego baba musi wygladac jak kon ze teraz takie byle co podrasowane w fotoszopie i tona kosmetykow robilo na nim zabojcze wrazenie hah i ktos ma sie do tego czegos porownywac wg niego :) swoja stara sobie do tego wiechcia porownaj, ja i tylko ja

Gość gość
ta dziewczyna gdzie napisałam że ma grube nogi jest bardzo radosna i uśmiechnięta.Może taką ma filozofię życia że wie że ludzie są różni.Jeśli ktos opiera swój wybór partnera na wyglądzie to może jej na takim nie zależy.Dziewczyna ma bardzo fajny charakter i pasje i facet obok niej ma ciekawe życie pełne przygód i radości.Może ten facet woli taką kobietę a nie jakąś lalę która będzie się stroiła przed lustrem 3 godziny, miała fochy albo chodziła po sklepach 2 godziny dziennie w poszukiwaniu butów, może on takiej lali nie chce a ta dziewczyna radosna i szczęśliwa trafiła w końcu na takiego. Dużo młodych kobiet uważa że życiem rządzi wygląd, mają kompleksy i się martwią a tak na prawdę nie zdają sobie sprawy że marnują swoje życie.Gusta są różne. jak byłam na wakacjach to obok nas mieszkała taka para , facet dresiarz miał żonę ładną zgrabną i ubierającą się prowokacyjnie, mieli synka 2 letniego.Ta laska nie pracuje, leży na plaży a on żartował że żona go tanio kosztuje bo ona nic nie żre tylko jej fajki kupuje i cały czas się chwalił że ich 2 letni synek ma dużego siu/siaka i był z tego dumny, takie teksty że jak urośnie to laski same będą mu sie pchały do łóżka, że będzie dymał dwie naraz itp dla mnie to było żenujące ale słuchałam tego.I ona miał atrakcyjną żonę i tak zastanawiałam się że ja nie jestem taką super-du/pą ale nie chciałabym takiego faceta za nic w życiu, wolałabym być sama do końca życia.i co ta laska dzięki urodzie zdobyła ?

Gość gość
Trzeba być najatrakcyjniejszą wv oczach jednego mężczyzny. Jeśli chcesz to sprawię że przeglądając się w moich oczach zobaczysz dowód na to że jesteś najpiękniejsza.

Gość gość
11:53 tego faceta powinno sie zgłosić na policje, to podchodzi wręcz pod nadużycie seksualne - ale słowne - dziecka :o.

Gość gość
11.38 prawda. Na zdjęciu po obróbce wszystko pięknie, tylko ile w tym prawdy?? Takich rzeczy nie ma w rzeczywistości. Radzę ci autorko nie porównywać się do sfotoszopowanych zdjęć.

Gość gość
ciekawy temat piszcie dalej :D

Gość gość
no racja, ten jej facet jest obleśny ja mam inny przykład, moja sąsiadka starsza ode mnie zawsze była ładna, lata mijają i nadal jest ładna, na pewno ma już ponad 30 lat, moze ze 33 i zawsze miała jakiegoś faceta, z wyglądu sympatycznego, teraz ją widuję z taki przystojnym i maja dzidziusia, chodzą z wózkiem, jak na nich patrzę to myślę - sielanka

Gość gość
http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/304542.jpg ta tez ci sie podoba? wszystko jak z jednej kalki, powtarzalny typ a ta bejdula galya(?) jak wystawia jezyk i robi mine debila ze sprzeczymi emocjami na gebie to tylko prowokuje zeby strzelic ja w ten glupi leb zeby sie przestawilo na prawidlowy tryb funcjonowania :D

Gość gość
czyli ta moja sąsiadka urodą zdobyła jednak coś fajnego, przystojnego faceta, który wygląda na normalnego i nie "wali" żenujących tekstów oraz dzidziusia, w wieku kiedy inne kobiety już są trochę brzydsze (33+)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Włodarczyk jest ładna, a ta blondynka którą ktoś wstawił niestety dla mnie w ogóle nie jest atrakcyjna, wygląda tandetnie i jak gęś.

Gość gość
taaaaaaa pikna :D dajcie spokoj, stado zakompleksionych debili pod przewodnictwem psychopaty zyjacego p****lami

Gość gość
to nie jest konkurs. Można być ładną nawet jak są ładniejsze :)

Gość gość
Racja, trzeba czuć sie dobrze we własnej skórze:) pokochać samo siebie:) nawet, gdy wkoło lans:)

Gość gość
Może te niby nieatrakcyjne mają coś czym zawsze przyciągną atencję wielu facetów, tj, duże piersi? Ta z pierwszego linka faktycznie śliczna ale biuścik mały i już ktoś tu na forum jej to wytknął (pewnie facet, choć równie dobrze biuściasta niezbyt piękna niewiasta). U mnie w pracy najbardziej wyszczekane są niekoniecznie piękne, które natura baaardzo ch/o/jnie obdarzyła jeśli chodzi o tłuszcz na klacie. Wszystkie mają facetów. Jedna nawet przy mnie bez pardonu wyśmiewała młodziutką praktykantkę z małym biustem... Piersiaste laski często czują ze wygrały życie i chyba mają rację.

Gość gość
h/o/j/nie