Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoby z nadwagą, otyłe macie problem ze znalezieniem pracy?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Ciekawią mnie Wasze opinie na ten temat. Na chwilę obecną mam kilkanaście kilogramów za dużo i szukam nowej pracy w nowym mieście. Jest to dla mnie tragedia bo zawsze mam wrażenie, że nawet do danych firm (recepcja, banki czy osługa klienta) nie ma sensu nawet wysyłac CV bo z góry mnie odrzucą przez wagę :O. Ktoś ma podobnie?

Gość gość
Mam ten problem mimo, ze mieszkam w Anglii...

Gość gość
No właśnie :(. Wkurza mnie, że pomimo kwalifikacji nie mogę dostac dobrej pracy bo wszedzie patrza na ładną buźkę.. Nawet w sklepach nie chcą za bardzo przyjmować bo są tam firmowe koszulki (np w Jysku) a dla mnie pewnie nie bedzie takiej większej :(

Gość gość
no nie dziwię się, że nie chcą takich przyjmować do pracy. Kto by chciał oglądać w banku, hotelu czy za ladą w sklepie takiego wieloryba? Firma straciłaby klientów. A ty zacznij w końcu dbać o siebie, nie wiem jak można być grubym, to szczyt niedbalstwa i lenistwa

Gość gość
Dbam o siebie,zwyczajnie mam problem z hormonami leczę endometriozę i trochę mi przybyło. Nie czuję się z tym dobrze ale pracę musze zdobyć aby opłacić rachunki.

Gość gość
A próbował ktoś Zioła Tybetańskie ? https://www.youtube.com/watch?v=FsxHPTCTCE4 Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działają bardzo mocno i dobrze. Przerobiłam kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy

Gość gość
Dobra firma, np. Bank nie patrzy na to czy jesteś zbyt gruba, tam oceniają głównie wiedzę, którą posiadasz, bo to jest duża odpowiedzialność i jeszcze większe pieniądze, patrzą jaka jesteś w kontaktach z klientami, ogólnie jak się prezentujesz, czy jesteś wygadana, odważna. Zapewniam, że nikt nie będzie Ci mierzył obwodu bioder, czy Cię ważył. Odwagi, bądź sobą, strach ma tylko wielkie oczy, nic poza tym :-) na marginesie dodam, ze pracuje w dużym oddziale PKO BP od czterech lat, a szczupła nie jestem :-)