Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingaaa87

Cięzko mi wrócić do pracy. Jak zareagowały Wasze dzieci na Wasz powrót?

Polecane posty

Gość Ingaaa87

Córka ma już 15 miesięcy i jutro wracam do pracy. Jestem chyba jakaś nie normalna bo zamiast się cieszyć to chce mi się ryczeć. Praca jest nowa, pełna wyzwań, mam szanse się w niej rozwijać, a myślę tylko o tym jak bardzo będę tęskniła za domem. Uwielbiam nasze wspólne poranki, spacery itp. Córka jest ze mną bardzo związana i strasznie martwię się jak przeżyje rozstanie. Będzie z nianią, którą już trochę zna.

Gość gość
praca 8 godzinna plus dojazdy?ile cie nie bedzie w domu? ja wracam na pół etatu we wrzesniu troche sie ciesze a troche tez sie boje

Gość gość
Będzie lepiej niż sobie wyobrażasz. Pewnie trochę obawiasz się nowej pracy, mimo wszystko. Mój syn miał 13 miesięcy, jak wróciłam do pracy. Szybko pojął, że mama wychodzi i mama wraca. A mi odmiana też dobrze zrobiła. No i w końcu deceniam weekendy. Kiedyś tylko na odespanie, imprezę, a dziś na bycie z dzieckiem.

Gość Ingaaa87
Wracam od razu na cały etat, z dojazdami to minimum 9 godzin. W mojej branży nie mam niestety szans na krótszy etat. To, że boję się nowej pracy to swoją drogą. Mam wrażenie, że po takiej długiej przerwie już nic nie pamiętam :) Ale cieszę się w sumie ze zmiany, w poprzedniej miałam toksyczną szefową. Tu po pierwszym wrażeniu zapowida się lepiej. Tylko ja mam jakiś problem ze sobą chyba, jestem strasznie sentymentalna i związana z córą, a ona ze mną. Tylko mama i mama.

Gość gość
Ja wróciłam równo po roku i wtedy wreszcie odżyłam, schudłam, ogarnęłam się. Syn poszedł do żłobka.

Gość gość
Dacie radę bo musicie. Moja córka też miała 15 miesięcy kiedy wróciłam do pracy. Teraz ma 4 lata i do dziś potrafi zrobić histerię żebym nie szła tylko została z nią w domu. Także przygotuj się na ciekawe czasy :P

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl