Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie bardziej rozczarowuje niż cieszy.

Polecane posty

Gość gość

Też tak czujecie? 1. Znajomi zawsze mnie nudzili, albo zawodzili. Ciężko znaleźć prawdziwego przyjaciela. 2. Rodzina. Nigdy nie dogadywałam się ze swoją siostrą. Śmiało mogę powiedzieć, że jest toksyczna. 3. Wygląd. Jako nastolatka miałam trądzik. Na pierwszym roku studiów też mnie męczył :( Dopiero teraz mam spokój, ale widzę, że koleżanki, które miały ładną cerę w liceum zaczynają mieć problemy z trądzikiem. 4. Związki. Powiem tylko tyle, że wiem już dlaczego dziewczyny nie chcą się angażować ;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość wierzba33
o z tym trądzikiem to święta prawda bo sama jestem w grupie twoich koleżanek z liceum, nigdy żadnych problemów z cerą a jak walnęło mi na pierwszym roku studiów to się czułam jak 13-latka w okresie dojrzewania.. no ale kumpela poleciła mi tabsy iqface które sama też brała jak walczyła z trądzikiem no i u mnie też zadziałały bo po miesiącu ani śladu nie było i nadal nic mnie nie sypie :P