Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pkne kobiety i bajkowe zycie? TAK czy NIE

Polecane posty

Gość gość

Ciekawią mnie życiowe losy pięknych kobiet. Pewnie znacie od dłuższego czasu jakieś piękne kobiety czy to ze szkół, czy z pracy, czy spotykacie w swoim otoczeniu. I czy tak patrząc na to jak sie rozwija ich życie to rzeczywiście mają lepiej? Spotkały jakichś księciuniów z bajki, bogatych, przystojnych z koneksjami? Idzie im łatwiej w różnych sprawach? Jakie są wasze wnioski? Ja nie znam wiele kobiet 9/10 dlatego pytam. Czy warto bardzo dbać o wygląd bo jednak to przynosi realne korzyści życiowe?

Gość gość
*Piękne kobiety i bajkowe życie? TAK czy NIE. Miało być!

Gość gość
Raczej tak ale pod warunkiem że matka i ojciec wychowują jak księżniczkę inwestują w edukację i przynajmniej jedno poświęca życie i karierę by córce zapewnić najlepsze życie... Ja gdybym miała pieniądze mogłabym tak wychować córkę-bo przeszłam w swoim życiu depresję, stąd kieruję się wyłącznie logiką nie emocjami, grunt zatem mamy ale nigdy nie byłam materialistką bo mnie tak nie wychowano, stąd nie miałam parcia by szukać faceta z kasą i wielu takich porzuciłam w swoim życiu.

Z moich doświadczeń nie wynika żeby piękne kobiety miały lepiej. Za to widzę, że najlepiej sobie w życiu radzą kobiety, które wiedzą czego chcą i same to dla siebie zdobywają, bez oglądania się na innych albo czekania aż samo się stanie :)