Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wasi faceci to wiedzą

Czy wasi faceci wiedzą, że uprawiałyście wcześniej z innymi anal?

Polecane posty

Gość Czy wasi faceci to wiedzą

Czy wolicie to ukrywać?

Gość gość
Mój wie ponieważ nie jestem już dziewica ale wie tylko o jednym partnerze a o kilkunastu przygodnych znajomościach to mu nie mówiłam i chyba nie powiem, po co ma się stresowac biedaczek

Gość gość
Po co mówić i po co się pytać? Ja nigdy nie miałem problemu z przeszłością moich kobiet, nigdy nie pytam, ani nigdy nie mówię o sobie.

Gość gość
Ja wiem że moja z byłym uprawiała analny. A teraz ja z nią to robie. No bo co to takiego? Pochwe umyje to o***t też sie da

Gość gość
gosc 15.50 a dlaczego twoj facet nie wie o twoich kilkunastu przygodach ? chyba dlatego ze sie tego wstydzisz. Bo moj np wie o wszystkim ,a powiedzialam mu bo sie nie wsztydze swojwj przeszlosci

Gość gość
anal akurat można sprawdzić czy uprawiała, jesli dziurka dopna jest poszerzona to znaczy ze inny tam wczesniej pchał kotasa

Gość Perwersja27
Nie i nie chodzi o ukrywanie. Po prostu uważam, że to moja sprawa. Miałam anal z 3 partnerami i tylko jeden znał się na rzeczy. Potrafił i delikatnie i ostro, tak ruchać w dupę, że niemal za każdym razem dochodziłam. Zawsze mnie rozluźniał, delikatnie wchodził, czasem wkładał palce do cipki, a czasem mocno walił, przytrzymując mi głowę do podłogi ale za każdym razem robił to tak, że nigdy nie bolało. Miał wyczucie. Przynajmniej raz w tygodniu zadbał o moją dupę :D Lubiliśmy się czasem zabawić, że ssałam mu pałę, a w między czasie błagałam by wsadził mi kutasa w tyłek a on cięgle mówił, że jeszcze nie zasłużyłam, że jak lepiej obciągnę to dostanę to czego pragnę. Dalej mnie ciarki przechodzą jak o tym piszę. Teraźniejszy twierdzi, że anal jest dla pedałów i nie chce. Ja go nie namawiam bo i tak wiem, że nie miał by szans z moimi poprzednimi doznaniami. Czasami mnie korci, żeby umówić się z tamtym, chociaż na jednorazowy numerek, po po prostu lubiłam jego kutasa w mojej dupie.

Gość a z iloma facetami
spalas perwersjo 27?

Gość gość
Perwersja27, podasz maila? Chętnie bym z Toba popisał.

Gość gość
Czego się wstydzić idziesz do ginekologa też obcy facet grzebie w cipce o jest ok. biedak musi też to przeżyć. Mój jest zawsze przy grzebaniu w cipce przez ginekologa i był przy poród ach nie wstydzę się męża jak to ma większość polek wstydzi się swojej połówki bo widocznie mają jakieś pokrajać albo intymność z ginekologiem taka ciemnota! A co o byłych nie wie bo ich nie było byłam dziewicą mąż prawiczkiem.

Gość gość
RATUNKUUU!!! Znowu ten zboczony kretyn od ginekologów i wymiany partnerów rozwala temat!!! won stąd debilu!!!

Gość gość
Obecny facet sie mnie nie pyta a ja mu nie mysle mowic ilu mnie w d**eeee walilo bo to moja sprawa i moja przyjemnosc

Gość gość
5.49 facet jak cię przerasta ginekolog to nie czytaj! A dlaczego tobie przeszkadza ten wpis?

Gość gość
Perwersja27:) podoba mi sie:)

Gość na pewno sie troche
wstydzicie ;)

Gość gość
Ja mojego przed slubem oszukiwalam ze zadnemu nawet dotknac sie nie dawalam, a to nie bylo problemu bo jak go poznalam to w Belgi pracowal , a pare tygodni po slubie wyjechal do Angli i mial wrocic, ja sama mieszkanie urzadzilam,Mieszkam na takiej dzielnicy gdzie mnie nikt nie zna. A adres tylko ten co ja chce i jest okey. A poznalam faceta bardzo wyrozumialego i rozumnego czuje sie bogini przy nim!!!!! Napewno maz sie o tym nie dowie!!!