Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza w zlym momencie ratunku

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny matko pomocy. Opowiem wam moja historie, dwa razy mialam ciaze obumarla. Teraz staralismy sie o trzecia ciaze ponad pol roku i dostalam nowa prace. Wiec w tym miesiacu kochalismy sie raz zaraz po okresie a potem jak dostalam prace zaczelismy sie zabezpieczac bo chcialam przelozyc macierzynstwo. Nowa praca stres okropny, zaczelam popalac, troche wypilam ostatnio. DOstalam niby okres dwa dni temu takie brazowe plamienie. Ale piersi bolaly mnie niemilosiernie i jak palilam robilo mi sie slabo., okres sie nie rozkrecal wiec zrobilam test a kreska druga bardzo czerwona. No k***a tyle sie staralismy i nic a teraz jak mam prace zaciazylam. I krwawie jutro ide do lekarza ale boje sie ze to juz ciaza stracona, boje sie tego krwawienia. W dodatku nie uklada mi sie z mezem i ostatnio wyprowadzilam sie do matki bo on naduzywa alkoholu od jakiegos czasu i niech ktos mi powie ze zycie to nie cichy sk********* syn

Gość gość
Jestem zalamana, dzis po raz pierwszy pomyslalam na powaznie o rozwodzie bo znow sie upil. I taki szok. Mam 36 dniowe cykle a zaszlam 8 dc, zwalilam sie matce na glowe i co ja teraz zrobie. Sa tu jakies kobiety ktore zostaly same w ciazy?

Gość gość
Życie to nie s*******n...tylko Ty jestes zwyczajnie głupia. Sorry,masz już za swoje... ale jak mogłaś starac się o dziecko w nieudanym związku, z kims kto ma problem alkoholowy?? Chyba nigdy nie zrozumiem kobiet..zero mózgu

Gość gość
Wczesniej bylo dobrze, ostatnio zaczynalo byc coraz gorzej. Jestem winna wiem, niesadzilam ze on sie zacznie tak staczac, nic do niego nie dociera. To co teraz mam zrobic powiesic sie.

Gość gość
Chciałaś dziecka wiec jesli z ciąża będzie ok i urodzisz to będzie ci ciężko ale dziecko będzie twoim największym szczęściem. Z facetem sie ulozy lub nie. Ciężko stwierdzić. A to ze zaciazylas w nowej pracy to się w ogóle nie przejmuj. Toba by się nie przejęli i cię wylali gdyby sie dowiedzieli o ciąży.

Gość gość
autorko a moze to dziecko bedzie dla was motywacja do wziecia sie za siebie?naprawy zwiazku, wyleczenia uzaleznienia? wiem ze teraz wydaje ci sie to niemozliwe-ale moze kiedys wspomnisz ten moment jako przełomowy bez wzgledu na to czy zdecydujesz sie odejsc czy zostac

Gość gość
Skoro krwawisz to ta ciąża też bedzie stracona.