Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciotki zawsze były fajne

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że w życiu radzicie sobie doskonale tak samo jak w tym bagnie.

Gość gość
Kocham was dziewczyny.:)

Gość gość
ty też? hmmm... nie jestem jedyny?:( chyba będę musiał być zazdrosny... Cioteczki😘🌻

Gość gość
żenujące :D piszcie dalej wylogowane cioteczki.

Gość gość
matuzalem0325 2016.04.26 ...fantazjuje czasem żeby się podniecić przy chłopaku ze robię to z chłopcem 12 letnim. Zdarzyło mi się coś ukraść. Zjeść gila, brać różne narkotyki.Myślę o zdradzie , i setkach fetyszy haha Boże jednak jestem nienormalny jak sobie coś podsumuje :) matuzalem0325 2016.04.26 ...miałem kontakty erotyczne z siostrą : o matuzalem0325 2016.05.02 Ooohoo ...jest ogromnie duzo takich tajemnic. Pózno stałem sie facetem bo wolałem chodzić na impry i do niprzytomności wlewać alko a jak mały byłem to waliłem kilka razy grusie z kuzynem . na basenie jak miałem około 9,10lat to ktoś mnie macał ...moji rodzice to patologia spałem u pijakow po imprezach ot Coś net wiesza to dokończe w innym terminie.. Ale moje życie to jedna wielka porażka..samobujcze próby qszczasy mózgu śpiączki....i tak sie zabije mam świat w nosie mieszkam w śródmieściu warszawa... lubie sie porobić i napić...żona menelka chleje dalej pozdrawiam wszystkich z patologii walcz.cdnurodzenia..niewiem kto co zemną robił.. Babcia i dziadek zawsze woleli koc jh ac starszego brata...ja byłem dla wszystkich,,glupi,nerwowe,suchy ciagle chory,niepotrzebny,niekochany,niepotrzebny,niechciany,gorszy ,wyzywany od szmatów.

Gość gość
matuzalem0325 2016.05.02 ...od dawna nie chce mi się życ, jestem po pozorowanej próbie samobójczej jak żona wieszała na mnie psy udawałem,że połknąłem nawet po polknieciu 100 tabletek nasennych odratowano po 2 dniach nieprzytomności. wszystkie dotychczasowe związki toksyczne - porazka. nie pomogly żadne leki na moje paranoje...od kilku lat jestem żywym trupem ale udaje przed wszystkimi ze jakoś leci matuzalem0325 2016.05.06 ...mam fetysze i zboczenia, jak każdy, tylko każdy to ukrywa i nikomu nie powie ;ooo ;p ale z chłopcami masakra ale to już setny taki post, wychodzi że pełno pedofili i pedofilek i chodzą bezkarnie po świecie hahaha matuzalem0325 2016.05.06 zdradziłem mojego kochanka z synem kolegi hahaha matuzalem0325 2016.05.06 ...posuwałem analnie kuzynkę ... ; / teraz żałuję bo nie mogę jej w twarz spojrzeć ! matuzalem0325 2016.05.06 ... kradłem, jak każdy tutaj widać HAHA i myślę o różnych rzeczach normalniejszych i nie ale to tylko myśli których nie zawsze sie ma pod kontrolą, nie przyznam sie nigdy przed znajomymi, że brałem narkotyki, i że myślę o młodych chłopcach dziewczynkach majac swoją żone i że moi starzy kiedyś pili i nadal im sie zdarza z i Ostatnie przejechałem psa na jakiejś wiejskiej drodze , nie wiem czy przeżył bo sie przestraszyłem i zwiałem. hahaha

Gość Citka Citeczka Ciotunia
Dzieki:)

Gość gość
😘:P(.) ;)

Gość gość
haha to jeszcze temat kto tęskni za ciotkami :P

Gość gość
dobry pomysł! pierwszy!:)

Gość Wad era
Fajna to moje drugie imie:) Ciotka, pierwsze;)