Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nogi na stole

Pytnie do Pań, czy tak się da?

Polecane posty

Gość Nogi na stole

Jestem mężczyzną koło 40-tki, rok byłem z kobietą, która mnie niedawno zostawiła. Deklarowaliśmy sobie, że to jest uczucie, że będziemy ze sobą , nagle pstyk i ona mówi, że to ostatnie spotkanie, choć nic się nie wydarzyło. Później mieliśmy jeszcze kontakt,mówiła jak przeżywa nasze rozstanie, a po miesiącu już była na Sympati, a tydzień później mi mówi żeby się nie odzywał bo ona już kogoś ma..Powiedzcie mi proszę, jak się kogoś naprawdę kocha to nie da się chyba tak nagle rozstać i po miesiącu wystawić się na portalu randkowym i zaraz się z kimś spotykać? Da się tak?

Gość gość
Nie kocha Cię.

Gość gość
Nie da. Nic nie czula.

Gość Nogi na stole
Tak sobie chcę podsumować pewien etap życia i nie wiem czy ten związek zapisać po stronie zysków czy strat? Były cudowne chwile, które oboje nazywaliśmy miłością, a teraz? Ona pewnie na randce, a mi jest źle. Nie wyobrażam bym mógł się z kimś związać w najbliżyszm czasie. Chciałbym chociaż te wspomnienia móc nazywać miłością.

Gość gość
Daj sobie czas. Jakos tak juz jest,ze po czasie czlowiek zauwaza dobre strony, np.ze czegos sie nauczyl. Jesli kochales,to nie zaluj. Tego nie trzeba zalowac.

Gość gość
Ale to gotowy byłeś związać się z nią i wiedziała o tym?

Gość Nogi na stole
Według mnie wszystko było na dobrej drodze. Nagle pstyk i nie ma. Rok się spotykaliśmy. ... Ile czasu trzeba, żeby poznać człowieka? Okazuje się, że to mało.