Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długość dźwięku samotności

Fenomen samotności

Polecane posty

Nie mogę się nadziwić, jak to jest możliwe, że kolejne słoneczne niedzielne popołudnie spędzam sam. To już niebawem będzie drugie lato. Jestem młody, ponoć atrakcyjny, inteligentny, mam poukładane w głowie, pracuję, nie mieszkam z rodzicami, mam plany na przyszłość i, o dziwo, nie mam problemów z poznawaniem ludzi... A drugiej połówki wciąż brak. Czym może to być spowodowane?

Gość gość
Mam to samo... jestem zdołowana po długim weekendzie. Może to troche moja wina, bo nie dbałam o relacje z innymi ludzmi. Tylko, że ja nie potrzebuję przyjaciół a drugiej połówki... Tak bardzo chciałabym mieć kogoś przy sobie...

Ja zawsze dbałem o relacje. Przyjaciół mam... tylko teraz daleko :(

Gość gość
Ale przyjaciele mają swoje życie, rodziny... Czego oczekujesz? Masz konto na serwisie randkowym?

Miałem przez 3 miesiące, ale skasowałem. Stwierdziłem, że na portalach randkowych siedzą niedowartościowani ludzie z problemami psychicznymi. Zapewne ta ocena dla wielu jest krzywdząca, ale w stosunku do większości adekwatna. Ogólnie z dystansem podchodzę teraz do internetowych znajomości

Gość gość
Ja się zastanawiam nad załozeniem konta... Niestety nie mam już gdzie poznawać ludzi. W pracy większość kobiet, albo mężczyźni nieco starsi, żonaci. Znajomi poparowani, brak wolnych kolegów. W klubach ciężko o trwałą relację. Ty jak jesteś przystojny to domyślam się, że kobiety ciągle się przy Tobie kręcą?

uwielbiam byc sama , :)))robic to na co mam ochote bez zadnych zakazow:)nakazow przez partnera:)ale rowniez uwielbiam swietnie wypoczywac i bawic sie :)))

Gość gość
18.15/////// buchaa cha jestes rewelacyjny !

W ogóle dużo osób się wokół mnie kręci, natomiast są to dość miałkie znajomości. Mam wrażenie, że niektórych peszę... Co do kobiet, to dwie stażystki z mojej firmy odszukały mnie na FB i usilnie zapraszały na piwo / imprezy, mimo, że były zajęte... Nie mogę poznać nikogo poważnego, zainteresowanego rozwijaniem głębszej znajomości, o podobnym podejściu do życia. Chociaż poznaję różne ciekawe osoby.

Gość gość
up

Gość gość
ja niby kogos mam ale w ogole o mnie nie dba. tez rozmyslalam o serwisie randkowym, ale boje sie swirow. chcialabym odejsc ale skutecznie wpoil mi ze sama nie dam sobie rady.. dlatego marze o tym zeby poznac kogos wartosciowego.

Wartościowy człowiek nie będzie mieszał się do cudzych związków...

Gość też samotna87
a może masz ochotę popisać? ja marze o stabilizacji, chciałabym mieć mężczyznę do rany przyłóż . Takiego na dobre i na złe. Mieć podobne poglądy. Marzę o rodzinie, mieć męża i dzieci.

Gość gość
wartościowa osoba będzie chciała wartościowej osoby, a nie takiej co nie puści jednej gałęzi o ile nie złapie nowej

Gość gość
Ja ci odpowiem czym to jest spowodowane. Tak jak napisałeś masz poukładane w głowie a teraz niestety większość nie myśli, chce balować, wyszaleć się, po prostu brakuje wartościowych osób. Moralność dla większości jest pojęciem obcym nie wspominając ogólnie o zasadach. Zauważyłem to po sobie. Jest dookoła mnóstwo dziewczyn, nawet na uczelni tylko co z tego skoro nie mają one oleju w głowie? Jak nie używki to imprezy albo dupa i cycki na wierzchu. Z wielką chęcią bym do jakiejś podszedł i nawiązał rozmowę tylko szkoda że nie ma do kogo.

Ja nie poszedłem na studia i stąd moja samotność się jeszcze bardziej pogłębiła. Jak już się wybiore na studia to myślicie że coś to zmieni w mojej sytuacji? Dodam że w liceum byłem outsiderem.

Gość gość
a dzisiaj w telewizji było że kobiety nie mogą znaleźć sobie facetów. że fajnych nie ma, że jak widzą fajnego to albo zajęty, albo idiota albo gej. rzecz oczywiście dotyczyła warszawy. na wsi pewnie tak nie jest. no ale wymagania mają tam też nieprzeciętne. laska mówiła że facet dla niej powinien zarabiać z 6-7 tysięcy.

też samotna87 - Tak szczerze, to zwyczajnie mam chęć skoczyć na kawę z osobą z mojej miejscowości i żeby ta osoba miała chęć rozwijać znajomość i wkładać w nią trochę czasu i zaangażowania. Jeśli chodzi o pisanie, mam w nim niezłą wprawę. A w chwili obecnej mam serdecznie dość wirtualnych, jedynie korespondencyjnych znajomych (to nie było personalnie skierowane do Ciebie, powodzenia Ci życzę w znalezieniu tego, czego szukasz). gość dziś - To jest poniekąd smutna prawda...

Gość gość
gość dziś a dzisiaj w telewizji było że kobiety nie mogą znaleźć sobie facetów. że fajnych nie ma, że jak widzą fajnego to albo zajęty, albo idiota albo gej. rzecz oczywiście dotyczyła warszawy. na wsi pewnie tak nie jest. no ale wymagania mają tam też nieprzeciętne. laska mówiła że facet dla niej powinien zarabiać z 6-7 tysięcy. x Wszystko zależy od tego co dla takiej dziewczyny znaczy słowo "fajny" :) ogólnie mnie najbardziej bawi jak chcą wartościowego chłopaka i żeby go przyciągnąć nakładają makijaż i przywiązują najważniejszą wagę do wyglądu :)

Gość gość
a w programie brylowali młody haizer i kraśko :D trzeba przyznać że sobie chłopaki ego podnieśli jak się nasłuchali o tym jak to "nie ma fajnych facetów" a oni przecież to ci fajni za którymi te tabuny lasek biegają :D

Gość gośćkika
Ile macie lat? Ja 30. Po 3 kierunkach, pracuje, mieszkam na wsi pod dużym miastem. I sama od zawsze. A najbardziej przeraza mnie to że ja to lubię. Lubię spędzać sama czas,. Raz na czas spotkam się z paczka przyjaciół - same kobiety. W pracy same kobiety. Na studiach byłyśmy same baby. To jest powód mojej samotności. I mimo ze to lubię przeraza mnie perspektywa przyszłości -gdy zabraknie rodzicow będę jak palec udający ze wszystko jest super a umierając z tęsknoty za kimkolwiek. Wiem też ze jestem w wieku gdzie z każdym rokiem będzie coraz trudniej. Moi rówieśnicy malzenstwa, 2-3 dzieci. Chciałabym kogoś poznać. Zobaczyć dlaczego od zawsze ludzie łącza się w pary. Co w tym jest. Bo nigdy tego nie posmakowalam.

Gość gość
długość dźwięku samotności dziś Wartościowy człowiek nie będzie mieszał się do cudzych związków... x Za to stwierdzenie Nobel ci się należy, powinieneś to pisać na tym forum do znudzenia.