Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla mnie kobieta, która nie pracuje, lub zarabia dużo mniej od męża to darmozjad

Polecane posty

Gość gość

i kropka. Można gadać ile wlezie, ale nic nie zmienia faktu, że taki człowiek jest po prostu żałosny.

Gość gość
Mylisz się, ona będzie przecież (do emerytury) wychowywać TWOJE (tylko twoje, nie wasze) dzieci a generalnie należy się jej, w końcu jest kobietą :D

Gość gość
powiedz to swojej mamusi.Bo założę się, że zarabia mniej niż ojciec. W tym kraju nigdy kobieta nie będzie zarabiać tyle samo co mężczyzna, z takim samym wykształceniem i na takim samym stanowisku

Gość gość
A dla mnie kobieta która pracuje daje się wykorzystywać bezwiednie przez męża bo to mąż powinien utrzymywać rodzinę .w kraju azjatyckim nie pamiętam dokładnie czy w Japonii czy w Chinach ujmą dla mężczyzny jest jeżeli jego żona pracuje. Ja właśnie tak uważam że kobieta która pracuje ma biedę w domu i dlatego musi harować a kobieta która nie pracuje ma dobrze bo mąż dobrze zarabia spójrz na to z tej strony autorko! Ja bym chciała nie pracować Bardzo bym chciała żeby mąż powiedział abym zrezygnowała z pracy Marzę o tym.

Gość gość
No ja też uważam że w rodzinie w której kobieta nie pracuje to znaczy że nie musi pracować bo dobrze im się powodzi.Nigdy nie pomyślałam że to darmozjad albo coś w tym stylu ,w końcu to żona a nie obca osoba.

Gość gość
18:49 Wygodne gadanie dla leniwych, żałosnych, gnuśnych darmozjadów.

Gość gość
A ja tam mógłbym kobiety utrzymywać, ale musiałyby trochę dać swojego uczucia mi, tego ciepłego, wrażliwego i cielesnego.

Gość gość
Niektóre mają tak bogatych mężów że nawet nie muszą chodzić bo saa noszone w lektyce. I takie wzorce się sprzedaje dziewczynkom w bajkach. To sa bajki a facet który kupuje kobiety zazwyczaj ma pełen komplet na uboczu. Myślisz ze będzie szanował kobietę która się boi zostać sama bez niego?