Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czaszkowata

Co zrobić jeśli facet bije i chce się zmienić?

Polecane posty

Gość Czaszkowata

Ogólnie chodzi o to, że mam 18 lat. Byłam z chłopakiem 2 lata. Przez 1rok było super itd. Pewnego dnia mnie poszarpał. Wybaczyłam mu bo był to pierwszy raz. Dwa dni potem zamknęli go w więzieniu, czekalam na niego 5 miesięcy i popadłam w depresję. Gdy wyszedł z więzienia zaczął mnie bić i szarpać, wybaczałam mu i zawsze twierdził, że to moja wina. (była tylko iwyłącznie jego wina) Pewnego dnia pęłkłam i odeszłam. Nie jestem z nim od 3 miesięcy. Moje życie nabrało sensu i chodzę do psychologa. Problem w tym, że wciąż pisze i mówi, że zrozumiał na prawdę i żałuje błędu. Co robić? Wie, że mu nie ufam i go nie kocham chodź czasami się wacham nad myślami itp. Zaufać czy uciekać? Proszę o dojrzałą i szczerą wypowiedź.

Gość gość
Typ cię raz uderzył i się zastanawiasz nad decyzją? Do tego był w więzieniu... jakie te dziewczyny są teraz głupie... eh.

Gość gość
A Ty głupia jesteś? Koleś Cię bił, siedział w więzieniu, nie ufasz mu, nie kochasz go i zastanawiasz się, czy do niego wrócić?

Gość gość
nie przeszkadza ci, że ten typ siedział w więzieniu? pewno za niewinność jak wszyscy :D :D :D szanuj się dziewczyno albo do końca zycia będziesz z nim cierpieć. pewnie też jesteś z patologii skoro ci nie przeszkadza, że siedział w więzieniu..

Gość gość
No to będzie bił mocniej. To też jakaś zmiana.

Gość Czaszkowata
Przed pójściem mnie poszarpał! A po wyjściu się zmieniło na gorsze. Chodzi mi o to czy on mógłby się zmienić. Jestem głupia i naiwna to wiem. Mogłam odejść jak już był ten pierwszy raz.

Gość gość
Ale po cholerę chcesz wracać do gościa, którego nie kochasz?

Gość gość
pytam jeszcze raz: nie przeszkadza ci, że to recydywista/kryminalista? za niewinnośc się nie siedzi, chociaż wszyscy kryminaliści tak twierdzą :D sama pewnie jesteś z patologii, więc i tak w patologii się będziesz taplać.

Gość gość
uciekaj, bo kiedys cie tak pobije ze skonczysz w szpitalu oni sie nie zmieniaja chyba ze na gorsze

Gość Czaszkowata
Nie przeszkadzało. Bo było drobne przestępstwo. Nie jestem z patologi on tym bardziej. Odbio mu coś. Nie wiem czemu chcę wracać. Można się uzależnić od takich typów?

Gość gość
W jednym masz rację, jestes głupia i to bezdennie. Alez wróc do niego, zasługujesz na to. On na pewno się zmienił ;O

Gość gość
A niby skąd my mamy wiedzieć czy mógłby sie zmienić ?! Sama wiesz najlepiej,przecież napisałaś,że najpierw Cię poszarpał a po wyjściu z więzienia było jeszcze gorzej.To chyba logiczne,ze MÓGŁBY sie zmienić ale na gorsze

Gość gość
za dobre przestępstwo dostaje się grzywnę albo karę w zawieszeniu, a nie zamknięcie do paki. po twoim toku myślenia widać, że jesteś z patologii i marginesu, każda normalna porządna dziewczyna brzydziłaby się typem, który siedział w więzieniu

Gość Czaszkowata
Przemyślę nad tym i to chyba czas na poważne przemyślenia.

Gość Czaszkowata
Miał zawiasy za dziecinne wybryki za czasów dzieciaka. Nie ma 18 lat.

Gość Czaszkowata
Nie wydaje mi się. Połowa kobiet czekałaby na swojego partnera. I nie każda kobieta się brzydzi. Jak można zazwać kobietę normlaną? W takim razie ja jestem nienormalna?

Gość gość
Za dziecinne wybryki dzieci dostają ujemne punkty albo co najwyżej naganę,karę w zawiasach dostaje sie za przestępstwo

Gość gość
połowa kobiet z patologii i marginesu :D

Gość gość
Nie Autorko,Ty nie jesteś nie normalna.....może troszkę niepełnosprytna ?

Gość Czaszkowata
Napisałam Tobie za czasów dzieciaka. Nie będę się rozpisywać w jakim wieku i za co. Koniec dyskusji. I dziękuję za szczerość. Pozdrawiam i przemyślę :)

Gość życzliwa duszyczka
ej, chodzisz do psychologa, a takie tekściory wypisujesz na kafeterii ? Więcej pomysłu na prowokacje życzę :)

Gość gość
Zrób z nim dziecko, wtedy on na pewno sie zmieni!

Gość gość
|Nie wracaj!!!!!!!!!! Sama piszesz, że Twoje życie nabrało sensu Nie poznałaś na razie żadnego chłopaka i dlatego masz dylemat Gdybyś już była w nowym związku z fajnym facetem to byś zobaczyła jaka to różnica być z kimś normalnym Popełnisz wielki błąd jeśli do niego wrócisz, a za kilka lat i tak odejdziesz jak już nie będziesz mogła wytrzymać poniżeń. Zastanów się jak w takiej sytuacji poradziłabyś przyjaciółce jeżei by Ci powiedziała to, co napisałaś tutaj

Gość gość
Mój były chłopak też mnie bił i czasem szarpał za włosy. Teraz jestem z pewnym 30 latkiem a między nami jest 13 lat różnicy. On mnie bardzo szanuje ale ciągle myślę o moim byłym i chyba chciałabym do niego wrócić.

Gość gość
Niektóre kobiety jak dostaną od faceta w łeb to robi im sie kisiel w majtach.