Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja jestem dziwna ze nie rozumiem takich odzywek?

Polecane posty

gośćdziś Patologia to jesteś ty, takiej kultury niskich lotów nie uświadczysz u dobrze wychowanych mężczyzn. Nie masz pojęcia o honorze , twój szowinizm bierze górę nad zdrowym rozsądkiem , współczuję dziewczynie o ile taka posiadasz. X Ty patolo nawet prostego tematu nie potrafisz zrozumieć, a co dopiero funkcjonować, czy pisać o jakiejś kulturze, skoro ze swojej głupoty i zabetonowania nie masz drogi ucieczki, to ziejesz nienawiścią, spowodowaną przez własną głupotę, która nie pozwola tobie odróżniać spraw ważnych, od mniej ważnych, czy zwykłych żartów. To już cię będzie trzymać, co widać po reakcji.

gośćdziś szmata męska zawsze jest tchórzem i nie broni kobiet. Ty jesteś szmata, mamusia z tatusiem nie dali wzoru do nasladowania X Tobie dali i się szmatą stałaś.

Gość gość
Demonstujesz beton mentalny i totalny brak kultury skoro nie raza cię takie słowa w kierunku kobiety. Gdzie ty się chowales? W melinie pijackiej? Matka tak do ciebie mówiła

Gość pasterka z porcelany
Nie jesteś dziwna. Partner ci ubliża.

Gość gość
Coz jest ważniejsze od szacunku do drugiej osoby zwlaszcza najbliższej i słabszej? Wytłumacz. Ale co ty możesz wiedziec o szacunku, najpierw trzeba go doświadczyć na własnej skorze

gośćdziś Cechy szmaty: Tchórzostwo, szyderstwo, arogancja, kompleksy kompensowane obrażaniem kobiet. Nie masz ani jednej cechy mężczyzny X Mam i to za dużo. Widzisz źdzbło w oku moim, a belki w swoich nie widzicie. Od samego początku widać wasz rynsztok, zaczepki itp; wasza frustacja jest zdumiewająca. Najpierw wiadra pomyj i oczekiwaliście czego? Nie potraficie normalnie dyskutować, co widać na pierwszy rzut oka, dlatego waszą drogą ucieczki był, jest i zawsze będzie rynsztok.

gośćdziś Demonstujesz beton mentalny i totalny brak kultury skoro nie raza cię takie słowa w kierunku kobiety. Gdzie ty się chowales? W melinie pijackiej? Matka tak do ciebie mówiła X To piszesz z własnego doświadczenia i tak już u ciebie to zostało, co widać po stylu pisania i atakowania. Tylko takie coś, wie jak tam miało na melinie i co matka tobie mówiła. Nic dodać, nic ująć.

gośćdziś Coz jest ważniejsze od szacunku do drugiej osoby zwlaszcza najbliższej i słabszej? Wytłumacz. Ale co ty możesz wiedziec o szacunku, najpierw trzeba go doświadczyć na własnejskorze X Skoro twierdzisz, że nie wiem, to po co się pytasz? Napisałaś to, żeby sobie przytupnąć.

Gość gość
Idź spac synku, przegrałes, wszyscy na kafe już wiedzą że mężczyzna nigdy nie byłeś i nie będziesz. To genetyczne.

gośćdziś Idź spac synku, przegrałes, wszyscy na kafe już wiedzą że mężczyzna nigdy nie byłeś i nie będziesz. To genetyczne. X Pod każdym względem obnażyłem waszą głupotę. Brak pisania na temat, dodawanie o czym już przed czasem napisałem, do tego co autorka napisała, co w związku z tym, Demonizowanie i jawne kłamanie, w którym zapewne tak się lubujecie. Brak waszego rozumu do dyskusji zastępujecie rynsztokiem i agresją. Pod każdym względem ukazaliście jak bardzo płytkie/cy jesteście. To duży skrót. A co do kafe, to bym wam zalecił rozpoznanie i porównanie pisania innych do kobiet, atakując je jako pierwsi, co ważne i zrobić małe porównanie, tylko jest jedno ALE. Was ogranicza wasza głupota i poprostu nie można z takimi dyskutować o czymkolwiek, czy w jakimkolwiek temacie/ END/

Gość gość
autorko, po prostu powiedz mu, ze takie odzywki ci nie pasuja i tyle. moze zacznie nazywac cie inaczej - np. pszczółko czy coś, brzmi zabawnie i jest urocze :) nigdy nie pozwoliłabym mojemu facetowi na nazywanie mnie głuptaskiem, jakieś granie trzeba mieć ;/

Gość gość
Obnazyles ale chyba swoją. Twoje nieuczciwe chwyty estetyczne świadczą tylko o tym, że prawdziwej dyskusji nigdy nie prowadzileś. Po prostu brak ci znajomości zasad prawego i uczciwego człowieka. Jesteś po prostu manipulantem. Szkoda czasu na rozmowy z tobą. Bagatelizowanie i umniejszanie sprawy, próżność, narcyzm, brak wyobraźni i nieumiejętność postawienia się na miejscu autorki. Jesteś betonem i żadne argumenty cię nie zadowolą.

Gość gość
Erystyczne

gośćdziś Obnazyles ale chyba swoją. Twoje nieuczciwe chwyty estetyczne świadczą tylko o tym, że prawdziwej dyskusji nigdy nie prowadzileś. Po prostu brak ciznajomościzasad prawego i uczciwego człowieka. Jesteś po prostu manipulantem. Szkoda czasu na rozmowy z tobą. Bagatelizowanie i umniejszanie sprawy, próżność, narcyzm, brak wyobraźni i nieumiejętność postawienia się na miejscu autorki. Jesteś betonem i żadne argumenty cię nie zadowolą. X Wy żadnych, ale to żadnych argumentów względem tematu nie przedstawiliście. Wasze niecne zamiary spaliły na panewce. Wasz główny CEL, co odrazu wyczułem, było atakowanie mojej osoby i to jest wiadome na 100% Natomiast do prostych słów autorki, nie potrafiliście się odnieś w żaden sposób, bo wasze zamiary były jasne i klarowne, do tego posługiwaliście się kłamstwami, przekręcając i dodawając słowa, których autorka nie użyła, ale to jak na fałszywe osoby przystało, jest wiadome. Ani jednego normalnego zdania co do tematu nie napisaliście. To wasze ograniczenie umysłowe, nie pozwala wam inaczej pisać, jak tylko i wyłącznie prostactwo, które macie zbudowane na rynsztoku i nienawiści, która zawsze będzie wam zasłaniać faktyczny obraz rzeczywistości, którą tak zajadle próbowaliście przeinaczyć, żeby tylko osiągnąć swój cel. Cel, o którym już napisałem. I to tyle, co do was. /The End/

Gość gość
No i co ty tak z tym "end", napisałam że wszystko zależy od relacji w związku. Inaczej traktuje się partnera, a inaczej obcą osobę.