Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Alif

abonament telefon

Polecane posty

Go艣膰 Alif

Jak膮 siec komorkow膮 polecacie i dlaczego w abonamencie dziekuje za info

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bambus45
Z tego co wiem to play ma niez艂e oferty. Je偶eli chodzi o abonament z telefonem to stanowczo odradzam. Ja zawsze bior臋 bez bo tak jest taniej. Telefon kupuje na w艂asn膮 r臋k臋, najcz臋艣ciej u偶ywany w komisach albo skupach. Ostatnio wyhaczy艂em bardzo fajny w teletorium :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nigdzie nie op艂aca sie brac z telefonem,bo przeplacasz i za lepszy model to trzeba duzo od razu zaplacic . Ja tez telefony kupuje normalnie w sklepie. Mam w plusie oferte smartdom i place polowe abonamentu za tel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amidalala
Te偶 kiedy艣 trafi艂am fajnie na telefon w teletorium. Je艣li chodzi o sie膰 to z plusa zrezygnowa艂am jaki艣 czas temu, ale teraz chyba si臋 tam zrobi艂o lepiej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 igi81
Najlepsze abonamenty ma T-mobile. Por贸wnaj sobie. Tylko u tego operatora nie s膮 doliczane prawie 偶adne zwy偶ki do abonamentu. U konkurencji dop艂acasz co miesi膮c za zwy偶ki spore kwoty. Nawet po kilkadziesi膮t z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 d偶esikon
fakt, sam mam w t-mobile ten uproszczony abonament, a dlaczego? bo nie chcia艂em bez sensu dop艂aca膰 za to na czym mnie poprzednia sie膰 naci臋艂a.

Udost臋pnij ten post

Widzia艂am 偶e T-mobile ma teraz du偶o nowych abonament贸w, ciekawie to wygl膮da. Ja p贸ki co jestem w Play i te偶 nie narzekam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mietekwerko33
Ko艅czy mi si臋 umowa z moim operatorem i nie jestem zadowolona z jego us艂ug. S艂ysza艂am, 偶e najlepsz膮 ofert臋 na abonament z telefonem ma play. http://www.play.pl/telefony/ Zanim zaczn臋 chodzi膰 po salonach z ch臋ci膮 dowiem si臋 co s膮dzicie o ofercie, kt贸r膮 ma play i inni operatorzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rezygnuje z play. Nie ma zasiegu ani internetu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczbyd
A ja w艂a艣nie uwa偶am, 偶e Play to pod tym k膮tem najlepsza sie膰 i maj膮, moim zdaniem, najlepsza oferte na abonament z telefonem, w naprawd臋 dobrych cenach mo偶na mie膰 艣wietne telefony a internet LTE jest jednym z najlepszych w kraju.

Udost臋pnij ten post