Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alif

abonament telefon

Polecane posty

Gość Alif

Jaką siec komorkową polecacie i dlaczego w abonamencie dziekuje za info

Gość Bambus45
Z tego co wiem to play ma niezłe oferty. Jeżeli chodzi o abonament z telefonem to stanowczo odradzam. Ja zawsze biorę bez bo tak jest taniej. Telefon kupuje na własną rękę, najczęściej używany w komisach albo skupach. Ostatnio wyhaczyłem bardzo fajny w teletorium :)

Gość gość
Nigdzie nie opłaca sie brac z telefonem,bo przeplacasz i za lepszy model to trzeba duzo od razu zaplacic . Ja tez telefony kupuje normalnie w sklepie. Mam w plusie oferte smartdom i place polowe abonamentu za tel.

Gość Amidalala
Też kiedyś trafiłam fajnie na telefon w teletorium. Jeśli chodzi o sieć to z plusa zrezygnowałam jakiś czas temu, ale teraz chyba się tam zrobiło lepiej :)

Gość igi81
Najlepsze abonamenty ma T-mobile. Porównaj sobie. Tylko u tego operatora nie są doliczane prawie żadne zwyżki do abonamentu. U konkurencji dopłacasz co miesiąc za zwyżki spore kwoty. Nawet po kilkadziesiąt zł.

Gość dżesikon
fakt, sam mam w t-mobile ten uproszczony abonament, a dlaczego? bo nie chciałem bez sensu dopłacać za to na czym mnie poprzednia sieć nacięła.

Widziałam że T-mobile ma teraz dużo nowych abonamentów, ciekawie to wygląda. Ja póki co jestem w Play i też nie narzekam.

Gość mietekwerko33
Kończy mi się umowa z moim operatorem i nie jestem zadowolona z jego usług. Słyszałam, że najlepszą ofertę na abonament z telefonem ma play. http://www.play.pl/telefony/ Zanim zacznę chodzić po salonach z chęcią dowiem się co sądzicie o ofercie, którą ma play i inni operatorzy.

Gość gość
Rezygnuje z play. Nie ma zasiegu ani internetu.

Gość szczbyd
A ja właśnie uważam, że Play to pod tym kątem najlepsza sieć i mają, moim zdaniem, najlepsza oferte na abonament z telefonem, w naprawdę dobrych cenach można mieć świetne telefony a internet LTE jest jednym z najlepszych w kraju.