Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem uzalezniona od wszystkiego

Polecane posty

Gość gość

Jedzenia alkoholu w przeszlosci nawet od toksycznych relacji. Teraz nie moge tego robic z waznych przyczyn i mam depresje. Codziennie budze sie rano i nie mam di niczego motywacji wychodze zmuszam sie do wysilku fizycznego ale dopada mnie tesknota za czasami kiedy wychodzilam ze znajomymi na imprezy, pizze itd. Teraz wraz z moimvpostanowieniem posypaly sie tez znajomosci mam na mysli glownie te od picia, zostalam praktycznie sama. Probuje sobie pomoc jak.jest lepiej raz gorzej ale czasem nie mam sil wychodze i placze nawet biegam czy jezdze na rolkach i placze albo nie widze w tym srnsu zmuszam sie zaciskam zeby czasem po godzinie jazdy czuje sie troche lepiej.Ale nastepnego.dnia.znow jest to samo.. nie wiem juz jak.sobie radzic z psychologiem nie moge sie dogadac ona.totalnie mi nie pomaga i nie rozumie. Zaczrlam sie modlic mowic do.siebie po cichu ze bedzie dobrze ale nie mam pojecia ile jeszcze wytrzymam. Czasem mam wrazenie ze.to.koniecbpojde do piachu i trudno moze tak wlasbiw jest mi pisane

Gość gość
No to mamy ten sam problem. Ja np. Cierpię z powodu braku drugiej połówki. I też zaczynam przez to wpadać w depreche. Zawsze możemy popisać o tym i owym :)

Gość gość
Ja tez bym chciala miec kogos.kto moglby mnie wesprzec w tym wszystkim ale z drugiej strony nie chce obciazac nikogo moimi problemami. Mam tez wrazenie ze malo kto to.zrozumie bedzie probowal narzucac mi swoje zdanie i chyba po prostu juz nie ufam nikomu..:( Ale jesli masz ochote to chetnie popisze.

Gość gość
Nie ma takiego problemu, którego nie da sie rozwiązać. Trzeba odrobinę silnej woli ja jej nie mam, ale Ty możesz ja mieć w stu procentach. Rozumiem że nie.chcesz nikogo obarczac, ale czasami to obarczanie właśnie daje efekty bo A muz trafisz kogoś kto cie zrozumie. Widzisz ja np. Rozumiem :) bo jak pisałem powyżej mam podobny problem.

Gość gość
To milo z twojej strony dzięki. Ja lece spac juz ale jesli masz ochote porozmawiac zostaw numer gg to odezwę się

Gość gość
Nie mam gg. Ale mogę ci nr tel Dac : 535 852 253 tylko jak coś to po 14 bo nie mogę mieć w robocie włączonego tel . Dobranoc.