Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula56473

w którym tyg ciąży lekarz potwierdzi ciąże ?

Polecane posty

Hejo dziewczyny ! Kilka dni temu tj w dzień matki ( taki zbieg okoliczności :) ) zobaczyłam na teście 2 grube kreski , dzień pózniej tak samo . Dziś spróbuję dostać się do doktorka ale moje pytanie brzmi czy to nie za wczesnie ?? Dziś zaczyna się 7 tydzień ( licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki ) . Jak myślicie dziewczyny , będzie coś widać czy jeszcze za wcześnie ?

Jeśli owulacja Ci sie nie przesunela i faktycznie to jest 7 tydzien ciazy (czyli2 tyg przed owulacja + 5 tyg ciazy) to powinno byc juz widoczne serduszko. Jesli owulacje mialas jakos pozniej to moze sie zdarzyc, ze bedzie widoczny sam pecherzyk ciazowy albo płod bez serduszka i wtedy trzeba bedzie czekac kilka dni na serduszko :)

dzięki za odpowiedz :) Owulacja była mniej więcej właśnie w tym czasie ale to tez nigdy nie wiadomo na 100 % bo to przecież tylko nasze domysły bo nie miałam monitoringu a z mężem się staraliśmy więc staraliśmy się często :) i akurat się nam udało wtedy kiedy się tego najmniej spodziewaliśmy ...

jutro mam wizytę na godzinę 11 więc wtedy wszystkiego się dowiem ! :) Mam ogromną nadzieje że zobaczę już małą fasolkę na USG !