Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna suka aspołeczna

lubię być aspołeczną zimną suką

Polecane posty

i nie potrzebuję uwieszać się na facetach żeby poczuć się szczęśliwą czy dowartościowaną:)

olewam ludzi którzy mi nie pasują jak i tych,którzy zawiedli,nieszczerych i fałszywych

Gość gość
Gdyby wszystkie tak podchodziły do tematu, świat by się oczyścił...brawo

Gość gość
faceci takie uwielbiaja bo moga gonic kroliczka i nie boja sie ze jakis bluszcz owinie sie wokol szyi.wiekszosc facetow t5ak strasznie sie boi wiazac na powaznie, wola przygody i krotkotrwale zwiazki bez uczuc.jak masz max. 23 lata,duzy biust i dlugie szczuple nogi + tipsy, opalenizne z solarium i usta w kaczy dziub to jestes marzeniem 99,9% kafeterian!

nie mam tipsów ani 23 lat ale i tak wyglądam jak milion dolców:P i wiem,ze facetów mogę sobie owinąć wokół małego paluszka tak żeby mi jedli z ręki

żal mi tych kobiet,ktore robią wszystko żeby zdobyć albo zatrzymać przy sobie mężczyznę,żeby tylko ich nie zdradził,śledzą,kontrolują,ograniczają,histeryzują jak tylko spojrzy na inną,nie śpią po nocach,przeżywają,są w stanie zrobić wszystko żeby koleś został z nimi,,,mam z nich spory ubaw,nie chciałoby mi się tak eksploatować emocjonalnie,szkoda zycia i zdrowia,wychodzę z założenia :nie ten to będzie inny,a jeśli nie będzie żadnego to i tak dam sobie rade,swiat nie konczy się na facetach