Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie wszystkie z was tutaj nie wie co to patologia

Polecane posty

Gość gość

Z tego co tu piszecie to taki wniosek odebralam. Matka solara, lub sztuczna blondynka to juz dla was patologia. Oburzyło mnie to, bo sama mam jasne blond włosy, ale nikt nie wie, ze mam tak malo włosów, ze przy ciemnych prześwituje mi skora dlatego wybralam blond, przy którym skora głowy nie jest taka widoczna. Dla mnie patologia to nie kark i solara, bo brak umiaru w poprawie swojego wyglądu to inna sprawa. Patologia to brak zainteresowania dzieckiem, alkohol, imprezy, narkotyki, awantury, bójki i niechlujstwo. Polowa z was nie ma.pojęcia czym jest patologia.

Gość gość
Sory za pisownie. Słownik w tel mi automatycznie przekręca słowa.

Gość gość
Nigdy na kafe nie spotkałam się ze stwierdzeniem, że matka tleniona blondynka to patologia. Byc może w zestawie z opisem innych cen, faktycznie kwalifikującą ja jako patologia. Bo prawda jest, że tego typu osoby często właśnie tak wyglądają.

Gość gość
Zależy kto jaki ma wzór patologii. Mnie raczej kojarzą się zaniedbane, tłuste włosy, niechlujnne ubranie, czerwona twarz, brak kultury i smród alkoholu. A no i nierobstwo.

Gość gość
Patologia, to brak umiejętności pisania w ojczystym języku. W związku z powyższym- owszem, autorko, jesteś patologią

Gość gość
Sorry autorko, ale coś Ci się chyba pomyliło. Był tutaj na kafe, nawet nie tak dawno, temat czym w naszej opinii jest patologia to nie było w nim żadnych głupich odpowiedzi typu tlenione włosy. Nie wiem skąd taki Twój wniosek, ale widać wyrobiłaś sobie opinię na podstawie zapewne jakiegoś jednego, przypadkowego wpisu. Swoją drogą poprawiaj sobie wpisy, bo piszesz koszmarnie. Tłumaczenie się słownikiem to tutaj żenujący standard. Żenujący, bo każdy błąd można poprawić, trzeba tylko trochę więcej czasu poświęcić. A jak już czepiasz się innych że są głupi i niczego nie wiedzą to sama nie rób błędów.

Gość gość
Nie jestem autorką. Nie wiem co to za temat może i tam nikt czegoś takiego nie wypisywał, ale prawie w każdym temacie ludzie wyzywają się od patologii. To jest forum, a szkoda że mało kto potrafi dyskutować. Wystarczy, że ktoś ma odmiennie zdanie i epitety już lecą.. masakra

Gość gość
Masz rzadkie włosy i farbujesz je na blond ? Przecież to samobójstwo dla cienkich włosów. Ta farba wyżera pigment a po tym włosy wyłażą masowo