Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurs angielskiego w wakacje

Polecane posty

Gość gość

Znacie miejsca gdzie moge szybko podciągnąć sie z angielskim ?

Szkoły języka angielskiego a jeżeli chcesz sam do w księgarni rozejrzyj się za dobrym podręcznikiem gdzie jest dużo zwrotów.

Gość gość
Polecam kursy w szkole TFLS. Mają olbrzymią ofertę na różnych poziomach, jest też sporo języków do wyboru. Ja chodzę na kurs przygotowujący do CPE i jestem zadowolona .

Gość gość
Szkół w Warszawie jest dużo ale osobiście wybrałam taką która istnieje już ponad 20 lat na rynku czyli szkołę TFLS. Zapisałam się na wakacyjny kurs angielskiego. W zeszłym roku też byłam i uważam, że to świetna szkoła.

Gość gość
na kurs wakacyjny to tylko do szkoły tfls, ja chodzilem właśnie na taki kurs przygotowawczy do fce w poprzednie wakacje i egzamin poszedł mi doskonale

Gość Cambridge English
Na jakim poziomie jesteś - od tego zacznijmy. Jak na podstawowym to rozejrzyj się za kursem np KET od Cambridge English. To zupełnie inne podejście do egzaminów niż w szkole. Wyszukaj centrum egzaminacyjne, które przygotuje cię do niego co skutecznie podniesie Twoje kompetencje. Na poziomie średniozaawansowanym to już FCE, a zaawansowany to CAE o którym poczytasz na http://fce.pl/certyfikaty-egzaminy/cae Najbardziej zaawansowany to CPE > http://fce.pl/certyfikaty-egzaminy/cpe ale to już prestiż. Info znajdziesz też na oficjalnej stronie cambeidgeenglish.org.

Gość gość
ja zapisałam się na wakacyjny kurs angielskiego do TFLS i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Mnie doskonale przygotowano na kursie w szkole TFLS. Zadałem egzamin FCE po dwóch miesiącach przygotowań. Najpierw sam się trochę szkoliłem, a później zapisałem się do TFLS. Kurs jest dobrze zorganizowany. Grupkę miałem 4 osobową, co mi odpowiadało. Szkoła zapewnia egzaminy próbne, co również pomogło mi wyeliminować błędy na egzaminie.

Gość gość
Też polecam szkołę TFLS. Jestem na kursie wakacyjnym z angielskiego i jestem mega zadowolona. Lektor jest fajny, prowadzi zajęcia używając ciekawych metod, więc się nie nudzimy.

Gość gość
w TFLS mają teraz bardzo fajną ofertę kursów wakacyjnych, ja się zapisałam na włoski bo w sierpniu wyjeżdżam na wakacje i dobrze by było mieć jakieś podstawy

Gość gość
ja też polecam TFLS - super szkoła

Gość gość
Faktycznie TFLS ma dobrą ofertę kursów wakacyjnych, ja za tydzień zaczynam kurs fce.

Gość gość
TFLS to dobra szkoła, mają super lektorów i dobre ceny. Ja osobiście jestem zadowolona z mojego kursu, chodzę na wakacyjny kurs niemieckiego. Polecam!

Gość gość
Jestem świeżo po kursie wakacyjnym w TFLS. Polecam bardzo tę szkołę. Lektorzy mają fantastyczne podejście do prowadzenia kursów. Zajęcia są bardzo ciekawe, bo wykorzystywanych jest wiele atrakcyjnych metod nauczania. Pani metodyk często kontroluje to, za co też daje duży plus.

Gość gość
Szkoła TFLS ma dobre kursy wakacyjne. Ja w zeszłym roku chodziłam na kurs CAE.

Gość gość
Moim zdaniem warto zdecydować się na TFLS w Warszawie. Jestem po ich wakacyjnym kursie i od października chodzę już na regularną kontynuację. Bardzo dobrze mają przygotowanych lektorów. Materiał był sensownie podzielony, nie tłukliśmy całe zajęcia gramatyki, żeby wszyscy poumierali z nudów. Mój poziom języka znacznie się poprawił w trakcie tych intensywnych wakacyjnych zajęć. Co do ceny to moim zdaniem bardzo rozsądna.

Gość gość
Ja chodziłam w wakacje na kurs niemieckiego do TFLS. Miałam super lektora, który świetnie potrafił wszystko wytłumaczyć. Zajęcia były zawsze bardzo ciekawe, polecam.

Gość gość
Mile wspominam naukę w TFLS. Bardzo profesjonalnie zorganizowany i prowadzony kurs. Z pewnością jest to najlepsza warszawska szkoła językowa.

Gość gość
Polecam TFLS. Byłam tam na wakacyjnym kursie angielskiego i w krótkim czasie przypomniałam sobie podstawy , ale też sporo nauczyłam się nowych słów no i przede wszystkim dużo ćwiczyłam mówienie.

Gość gość
a ja chodzę do TFLS na kurs szwedzkiego, bo to jedyna porządna i godna zaufania szkoła w której można nauczyć się tego języka. Mam fantastycznego lektora i zajęcia odbywają się w małej grupie - polecam.

Gość Tymoteusz1
Każdy powinien znać jezyki obce, bo teraz świat poszedł tak bardzo do przodu, że inaczej ciężko nadążyć za wszystkim. Zobaczcie sobie chociażby kursy w http://krajowy.biz/firma,personaltutoredupl a przekonacie się, że nauka może być prosta i przyjemna. Warto się cały czas edukować.

Gość gość
Bardzo profesjonalnie zorganizowany i prowadzony kurs. Mile wspominam naukę w TFLS. Z pewnością jest to najlepsza warszawska szkoła językowa.

Gość gość
Ja chodziłam na kurs do szkoły TFLS, gdzie miałam bardzo dużo konwersacji z nativem.

Gość Michalkacukierek
A może połączyć przyjemne z pożytecznym i wyjechać gdzieś na kurs angielskiego, najlepiej za granicę, no bo gdzie najlepiej nauczyć się języka jak nie w kraju gdzie się nim posługuje, proszę przeczytać http://fotodoradca.pl/naucz-sie-jezyka-przez-wakacje/

Gość gość
Dla mnie numerem jeden w Warszawie jest TFLS. Chodze na kurs IELTS. Duzo rozmawiamy, atmosfera jest mega luźna co mi też się podoba. Grupe mam wiekowo dopasowana do siebie, więc świetnie się rozumiemy i sprawnie idzie nam nauka. Dojazd na zajęcia bardzo dobry, polecam!

Gość gość
Uczyłam się w TFLS w Warszawie. Szkoła bardzo dobra, trzymają poziom nauczania, no i mają świetnych lektorów. Sama przyjemność chodzić na takie zajęcia, tym bardziej, że i atmosfera jest miła.

Gość gość
Potwierdzam, że TFLS to świetna szkoła. Zdawałam tam egzaminy Cambridge English. Jeśli chodzi o samo nauczanie, to naprawdę jest bardzo dobry poziom.

Gość gość
Polecam kurs wakacyjny w TFLS. Ja byłam i nie jestem bardzo z niego zadowolona. Bardzo mi się podobał. Lektorzy super, zajęcia ciekawe. Dużo się nauczyłam.

Gość gość
Jeśli chodzi o Warszawę to szkół językowych jest teraz mnóstwo, ciężko się zdecydować która będzie najbardziej odpowiednia. Ja w końcu trafiłem do szkoły TFLS, bo ma bardzo ciekawą ofertę, darmowy kurs drugiego języka i bezpłatne konwersacje z nativem, to mnie bardzo zainteresowało. Jestem zadowolony z kursu i polecam.