Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurs angielskiego w wakacje

Polecane posty

Gość Kirri
ja jestem bardzo zadowolona z Pi School - opanowałam u nich doskonale podstawy, świetnie prowadzone zajęcia. myślę ze warto do takiej szkoły się zapisać!

Gość gość
Ja chodzę do TFLS na kurs przygotowujący do CPE i jestem zadowolona .

Gość gośćtelimen
ja chodzę na zajęcia do Pi school. Teraz jestem na 2 semestrze i widzę efekty, więc z przyjemnością chodzę dalej.

Gość gość
Mnie doskonale przygotowano na kursie w szkole TFLS. Zadałem egzamin FCE po dwóch miesiącach przygotowań.

Gość Karola

Ja bardzo polecam szkołę TFLS. Kursy są w całkiem niezłej cenie. Zajęcia są bardzo przyjemnie prowadzone. Na zajęciach z native speakerem dosyć sprawnie łapie się akcent i umiejętności rozmawiania po angielsku. Uczę się z nimi już parę miesięcy i jest naprawdę przyjemnie.

Gość dorka

Polecam TFLS. Świetna szkoła, bardzo miła obsługa, atrakcyjne ceny.

Gość monika

Bardzo odpowiada mi sposób nauczania w TFLS, profesjonalni lektorzy, pełni energii, luźna atmosfera - to wszystko sprawia, że chodzę na lekcje z przyjemnością.

Gość gosc

bardzo dobra szkoła, polecam

Gość kasia

Ja uczyłam się w TFLS w Warszawie. Szkoła bardzo dobra, trzymają poziom nauczania, no i mają świetnych lektorów. Sama przyjemność chodzić na takie zajęcia, tym bardziej, że i atmosfera jest miła.

Gość Zuzaa2

Ja z własnego doświadczenia polecam tutlo. Oferują lekcje online- a to bardzo wygodne bo nie traci się czasu na dojazdy. Sama też decyduję kiedy i o której się uczę. Lekcje trwają po 20 min co jest optymalnym czasem aby zachować koncentrację i chęci do nauki i po prostu się " nie przegrzać":)!

Gość Inga

Dokładnie lekcje 20minutowe nie przeciazaja umysłu a do tego można się uczuć o dowolnej porze .

Gość Annkana

A czy przed zapisaniem się na taki kurs trzeba zrobić jakis test sprawdzający? Są różne poziomy do nauki? Jak to wygląda z takiej strony organizacyjnej?

Gość gosc
Dnia 11.07.2019 o 16:28, Gość kasia napisał:

Ja uczyłam się w TFLS w Warszawie. Szkoła bardzo dobra, trzymają poziom nauczania, no i mają świetnych lektorów. Sama przyjemność chodzić na takie zajęcia, tym bardziej, że i atmosfera jest miła.

Ja również polecam TFLS. Świetna szkoła i super lektorzy!

Gość Annkana

Ja się ciaglę nad Tutlo zastanawiam, nie chciałabym właśnie sztywnych godzin i jeżdżenia po mieście, wolałabym uczyć się z domu.

Gość malina

ja bym chętnie wyjechała do Angielskiej Wioski i połączyła przyjemne z pożytecznym! 🙂 organizują swoje kursy w różnych krajach i na przykład na Malcie bardzo chętnie uczyłabym się języka 😉 

Gość jula

Polecam szkołę TFLS. Uczę się tu wraz z moim mężem i bardzo sobie chwalimy. Lektorzy bardzo kompetentni i naprawdę mają znakomite podejście do ucznia. Nauka przebiega w bardzo miłej atmosferze bez stresu a z zajęć można bardzo dużo wynieść. Plusem są indywidualne konsultacje które są na każde nasze życzenie. Jeśli ktoś zastanawia się nad wyborem szkoły w Warszawie to z czystym, sumieniem polecamy tą placówkę.