Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka2706

czy 6 testów ciążowych może się mylić ?

Polecane posty

Gość inka2706

witam dziewczyny, staram się z narzeczonym o dzidziusia. Współżyliśmy przez wszystkie dni płodne oraz owulację. 2 dni przed miesiączką zrobiłam test. Wyszedł negatywny, jednak po dwóch godzinach coś mnie tknęło i spojrzałąm ponownie na niego.... wyszedł cień kreski. Dwa następne testy w dniu spodziewanej miesiączki - wynik po 10 min słabiutkie kreski. w trzeci dzień spodziewanej miesiączki, kolejny test, kreska niewyraźna,ale bylo ją widać. Czwarty dzień i to samo. Zrobiłam sobie przerwę z testami i wczoraj - 9 dzień spóźnionej miesiączki - kreska wyszla po ok 30 sekundach. po 3 minutach pojawiła się znacznie wyraźniejsza. Byłam u ginekologa, przepisał Luteine 2x1 oraz stwierdził, że na potwierdzenie ciąży jest zdecydowanie za wcześnie i widzimy się za dwa tygodnie po zażyciu Luteiny. Piersi bolą, są nabrzmiałe, podbrzusze czasami mam wrażenie, że dziwnie ciągnie, szarpie... nie mam mdłości, nie jestem senna,nie boli mnie głowa. Mam mieszane uczucia.... czytałam niedawno, że kobieta od razu odczuwa odmienny stan. Ja niestety nie czuję kompletnie nic. Nie chcę się nastawiać, że zostaniemy rodzicami,ale.... czy sześć testów rzeczywiście może się mylić ? Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
jesteś w ciąży gratulacje

Gość gość
Dziewczyno skoro testy wychodziły CI pozytywnie to co Ty chcesz tu usłyszeć? Nie ma tu wróżki która sprawdzi czy faktycznie jesteś w ciąży. Zrób bete hcg i się dowiesz wszystkiego.

Gość gość
O Matko!!! Jestem w ciąży! Ale się cieszę, od razu musze powiedziec narzeczonemu o tej szczesliwej nowinie! Dzieki kafeteriuszki, bez was bym nic nie zrobila! Trzymajcie kciuki za mnie i mojego dzidziusia:-) Szczesliwa mama ;-)

Gość gość
a możesz wkleić tu zdjęcia tych testów? chociaż jednego,czy dwóch, może być tak,że tak bardzo chcesz zobaczyć tą drugą kreskę,że sobie ją wmawiasz mimo,że jej tam nie ma

Gość gość
piersi bolą przed okresem a gdy jest się w ciąży to nie nabrzmiewają , myślisz że tydzień ciąży i robią ci sie arbuzy ?

Gość gość
gosc podaj maila to wysle wszystkie testy :)