Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KociKot16

lubię zawstydzać mojego chłopaka

Polecane posty

Gość KociKot16

Jak byliśmy ostatnio na baletach to tak mu pupą kręciłam i dotykałam jego penisa przez spodnie że się spuścił smiech.gif Potem usiadł i już nie wstawał z ławki do końca baletów a potem mi się przyznał że się spuścił ale ja się domyślałam oczko.gif Dziś jak byliśmy w parku to on usiadł na ławce a ja mu na kolanach i też kręciłam mu pupą na fiutku i on się czerwony zrobił i mówił Kaśka uspokój się, a ja dalej kręciłam i się spuścił i musiał w zalanych majtkach wracać do domu usmiech.gif A wy jakoś zawstydzacie albo peszycie swoich facetów? Ja mam 16 lat a on 20

Gość gość
Zabawne dla Ciebie bo jesteś małolatą. On wchodzi w wiek dorosły i to co robisz będzie dla niego upokarzające. Kopnie cie w tyłek wtedy.

Gość KociKot16
Czemu ma mnie kopnąć?

Gość gość
ty masz dziewucho we łbie siano. co to za zawstydzanie? kręcisz mu du/pą na kolanach, to jasne, że jak młody może mu się tak stać. spróbuj ze starszym - dupę ci zjedzie i rzuci jak szmatę bo tylko szmaty tak się zachowują. nie masz szacunku do swojego chłopaka, karma ci odpłaci w przyszłości, to pewne.

Gość gość
Jaka gloopia k****ica i mysli ze tym zawstydza faceta. Coraz glupsze i bardziej puste te szmaty teraz sa

Gość gość
"chcesz zobaczyć blask w jej oczach - zaświeć jej latarką w ucho"

Gość gość
Z dorosłym mężczyzną nie poszłoby Ci tak sprawnie. To idiotyczne zachowanie, upokarzasz siebie i jego. Współczuje mu, musi czuć się upokorzony.

Gość gość
Nie kumam czemu współczujecie kolesiowi? Za 10 lat jak mu puknie 30stka to będzie marudził na rówieśniczki i podniecał się "szalonymi, spontanicznymi i wyuzdanymi młódkami" po internetach. I podobno to kobiety nie mogą się zdecydować czego chcą :)