Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko rok później to zawsze dziewczynka?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem w ciąży- rodzę niebawem. Z mężem mamy juz swoje lata i dlatego zdecydowaliśmy że od razu będziemy starać się o drugie dziecko (oby udały się takie plany). Spodziewamy się teraz córki, przeczytałam jakiś artykuł, że wśród dzieci "rok po roku" zawsze druga jest dziewczynka. Co prawda w swoim bliskim i dalszym otoczeniu znam tylko dwa przypadki takich szybkich ciąż i faktycznie drugie dziecko to dziewczynka. Oczywiście jesteśmy zdecydowani mimo to na drugą ciążę bo zdrowie najważniejsze natomiast czy faktycznie to prawda z płcią drugiego dziecka?? Jak jest u Was i w Waszym bliskim otoczeniu?

Gość gość
Nieprawda, moja sąsiadka ma 2 synów, koleżanka również

Gość gość
U nas na prawdę różnie, zależy od wielu czynników, predyspozycji, wielkości mieszkania, czy jest to w bloku czy może w domku, od miesiąca, od polecenia znajomych, czy rodzic ma alergię, również od osobistych upodobań, raz jest pies, a raz kot. U mnie był pies akurat.

Gość gość
Nieprawda. W mojej rodzinie "rok po roku" jest 2 chłopców.

Gość gość
Podobno "rok po roku" dzieci są zawsze tej samej płci- także to by się zgadzało. Nie znam przypadku żeby była najpierw dziewczynka a później chłopiec. Ale dwóch chłopcow lub dwie dziewczynki tak.

Gość gość
o matko mamy XXI wiek.. ale jak tak to cię interesuje to znam rodzeństwa rok po roku zarówno 2 chłopców, 2 dziewczynki jak i najpierw dziewczynka później chłopiec

Gość gość
Ja byłam pierwszym dzieckiem, rok później urodził się mój brat.

Gość gość
Zabobony... co za ciemnogród.

Gość gość
Moj maz ma siostre rok mlodsza. A moja znajoma ma corke, a teraz rok pozniej ma synka

Gość gość
gość dziś Podobno "rok po roku" dzieci są zawsze tej samej płci- także to by się zgadzało. Nie znam przypadku żeby była najpierw dziewczynka a później chłopiec. Ale dwóch chłopcow lub dwie dziewczynki tak. x Co? Nic się nie zgadza. Znam takich rodzeństw 5 dziewczynka- dziewczynka dziewczynka-chłopiec dwie pary chłopiec-dziewczynka chłopiec-chłopiec

Gość gość
Piszesz, że macie swój wiek, więc jak możesz być tak głupia? To nie hejt tylko stwierdzenie. To chyba prowo. Nie masz żadnego pojęcia o zapłodnieniu??????