Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciuszki sprzedaż tanio

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam sporo ciuszków na sprzedaż, trochę biżuterii, torebki. Macie do polecenia jakąś stronę, gdzie skutecznie i szybko mogłabym je sprzedać?

Gość gość
Podaj spis co masz i jaki rozmiar

Gość gość
Rozmiar S i M. Bransoletki bangle i inne, topy H&M, kobaltowy koronkowy krótki top Tally Weijl, czarną kopertówkę H&M, torebkę more&more, bordowe szpilki na platformie rozm. 37, sylwestrowy błyszczący top, bokserkę w paski pimkie, torbę hippie, szeroki skórzany pasek z dużą klamrą, szaliki, szale, chustki, koszulka Adidas, granatowy i brązowy cienki golf, zimowy płaszcz z dużym kołnierzem, bluzeczkę we wzory opadającą na ramiona, brokatowe legginsy, mini sukienkę z zamkiem na dekolcie, koszulę tunikę H&M, markową włoską sukienkę piu & piu beżową sukienkę H&M lekko rozkloszowaną, 2 minispódniczki, kurtkę wiosenną fioletową z kapturem, spodnie ze skaju Zara, spodenki z ćwiekami Zara, 2 sukienki idealne na wesele kobaltowa i brzoskwiniowa, bezrękawnik New Yorker, opaskę w panterkę. Rzeczy wystawiłam na OLX i póki co sprzedałam 5 przedmiotów, ale zależy mi na szybkiej sprzedaży tych rzeczy.